0

-10 pentru Pro TV, Antena, Acasă TV și Kanal D. + 10 pentru Ursulean și Mako

Fix când credeam că CNA a intrat în somnul de hibernare (de parcă s-ar fi trezit vreodată), aflu că cele patru televiziuni din titlu o să-și întrerupă emisia, mâine de la 19.00, timp de 10 minute, fix la început de prime time.

Motivul e că au difuzat ceva scandal cu strigături și cu care nu-s familiarizat, dar care cică s-ar fi desfășurat între Vadim Tudor și Mioara Zăvoranu, context în care consider pedeapsa prea blândă.

În același timp, pe de altă parte, aflu că Vlad Ursulean a luat premiul juriului la Gala Superscrieri, cu articolul care a făcut mai mult trafic ca articolele unei redacții întregi: Tinerii adormiți aruncă cu pietre. «We are fucking angry. E din vremea protestelor din București.

Locul 3, la categoria portret, l-a luat fostul prieten de parizer cu muștar din facultate, Ștefan Mako, pentru Bahoi vrea să existe.

-10 + 10 = 0. Ceea înseamnă că presa continuă să bată pasul pe loc. Dar ideea nu e ca tinerele speranțe să țină echilibrul breslei, ci s-o facă să avanseze. Ați înțeles, băi, dinozaurilor?

sursa foto: mi-e necunoscută

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *