10

140 de motive ca să mergi la referendum

Sper că le-am numărat bine.

Doamnelor şi domnilor! Bine aţi venit la prima (sau a doua) ediţie a concursului de tip tombolă, intitulat sugestiv: Votezi (pentru demiterea lui Băsescu) şi câştigi!

Later Edit: Nu, nu le-am numărat bine. Sunt cu 5 mai multe.

Întâmplător asociatiația asta se află într-o zonă industrială unde din câte știu eu sunt doar depozite, deci firme/societăți comerciale. La adresa respectivă am găsit halele SC Adept Industries SRL scoase la vânzare de Insolvent Consult ca spațiu de producție, birouri și depozitare, toate la pachet.

Observați cât efort a depus Asociația pentru Democrație pentru mentalizare populației, da? Majuscule, culori și alte tertipuri care să te facă să înțelegi că trebuie să pui ștampila pe DA.

Cristian Gog, cum comentezi?

Singura chestie pe care n-am înțeles-o e cât de legală e toată povestea asta penibilă mai ales că ăla, mentalizatul turmentat, trebuie să ia talonul cu el în cabină? Ce riscă el dacă e prins și ce riscă inițiatorul tombolei? Că noi știm ce riscăm. Să fim bătaia lor de joc.

Deci ați reținut, da? Asociația pentru democrație te îndeamnă la a faulta democrația.

Întrebare legitimă: De ce organul meu nu se sesizează din oficiu niciun organ abilitat, bă? Că practic e mită electorală dusă la un alt nivel. Până depun ăștia sesizare trece și al treilea referendum.

Răspuns: Is loading. Și la 99% va da chix.

sursa foto

 

10 Comments

  1. Nu e ilegala pentru ca nu te indeamna cum sa votezi, ci sa mergi la vot. Si cu alte ocazii te indemnau sa votezi.
    Singura diferenta e ca una dintre tabere a les sa-si revendice “voturile” celor care nu merg iar acum daca indemni lumea la vot zice ca esti neaparat cu ceilalti.
    Nu, din cate stiu eu nu e ilegala ca si in alte dati s-au mai facut “concursuri” pentru cei care merg sa voteze. Daca tin minte, inclusit ceva televiziuni faceau acum multi ani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *