2

18-55. This is ClujLife

Că am renunţat să mai privesc site-urile de ştiri şi publicaţiile din această categorie, asta ştie toată lumea din jurul meu. Informaţia mi-o iau de la radio sau din social media, care a devenit mană cerescă pentru mine, în unele circumstanţe.

Social media cuprinde şi bloguri, pe care am învăţat, şi-s mândru de asta :D , să le pun în RSS Reader, şi cu care mă delectez de obicei dimineaţa. M-a cuprins blogosfera înainte de a-mi încropi locul ăsta al meu de jocă pe care încerc să scriu zilnic, de altfel lucru deloc uşor, dar care dă dependenţă.

Citesc paginile personale ale unor oameni care au păreri şi idei cu care empatizez mai mult sau mai puţin, dar care au ceva de arătat, altceva în afară de informaţiile lipsite de substanţă care mă bombardează zilnic. Printre ei se numără Adi Hădean şi Psaico. Amândoi de la Cluj, sau mă rog, adoptaţi de urbe. :)

Şi cei numiţi, au de arătat mai mult decât afişează pe bloguri, fiecare fiind specialist pe tarlaua lui, dar au o pasiune comună: fotografia.

Aşa că Psaico şi echipa lui de la ClujLife, s-au gândit că ar fi timpul să-şi pună pozele şi pe pereţi, nu numai pe site-uri. Că nu le mai ajunge! :P Mişto la expoziţia lor e faptul că vor prezenta viaţa Clujului prin ochii lor de party people. Fără alte detalii, ClujLifeodoperele pot fi criticate mâine şi în 3 iunie, în consacratul Le General. Detalii aici, afiş frumos mai jos:

Cât despre Adi Hădean, bucătar enervant de altruist, după cum îl ştim, îşi va expune pixelii printaţi, atât pentru ochiul publicului amator de fotografie, cât şi pentru cauza asta, că altfel n-ar mai fi el Ahi Hădean. :) Mişcarea lui este plasată în cadrul Zilelor Clujului, este recomandată de TIFF, şi se defăşoară la Bastionul Croitorilor între 2 şi 12 iunie.

Autorul scoate la lumină 50 de fotografii şi mărturisea recent că-i este foarte greu să se decidă care vor fi alea. :P Tare curios îs ce a rămas după triere.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *