2

2 găuri în pantaloni = o gaură mare în buget și una moderată în suflet

Fiecare dintre noi avem lucruri care țin de capitolul “garderobă” și la care ținem mai mult decât prevede norma. Motivele sunt diverse, ba că ne reprezintă, ba că-i faină culoarea sau că ne face mai slabi decât suntem în realitate, că am primit-o de la cineva etc.

Nu contează, nouă ne plac și abuzăm de ele ca și cum ar sta pe lângă noi o veșnicie. Și chiar dacă avem grijă de ele, tot se vor duce într-o bună zi, în lumea cârpelor. Pentru că da, cârpa cu care șterg geamurile de Paște, cândva a fost cămașa cu care agățam în ultimul an de liceu.

Problema nu e că se duc, ci când se duc! Pentru că se răresc și totodată găuresc în momentele cheie ale vieții noastre! Să vă explic.

Eu îmi găsesc foarte greu pantaloni, nu pentru că îs de o tonă ci pentru că-s foarte figurant și nu-mi convin modele din magazine. Din motivul ăsta nu caut pantaloni, ci îi iau așa… că s-au nimerit să-mi placă. Am avut două perechi de nădragi foarte dragi mie, veneau ca turnați și smulgeau complimente de la “ele”. :D Zic am avut pentru că s-au dus! Amândouă în 3 zile! Și în momente în care aveam nevoie de ei!

Joi au trecut în lumea cârpelor blugii mei cei indigo, fix înainte de a avea o întâlnire oarecum de business cu două tanti. Big fail! Am mers așa, cu ei rupți între picioare:

cracul drept

Întâlnirea a decurs bine, am luat contractul, dar tot transpirat am fost ca nu cumva să fac mișcări bruște care puteau dezveli părțile delicate. :D

Ieri, la o masă festivă, când iar trebuia să fac impresie bună, eveniment în care verișoara mândrei mele își aniversa primii 18 ani, s-au rupt, tot între picioare, ăștialalți:

cracul stâng

Destinule, dacă ești prin preajmă  să știi că not cool. Bad joke! Bănuiesc de ce s-au rupt exact între picioare, nu dau vina numai pe timpul care a trecut peste ei cu detergenți, apă fierbinte și programul de centrifugare. Știu că și mama are partea ei de vină. O să vă explic eu mai încolo, după ce mă conving că așa e. :P

Acuma, două găuri în două perechi de pantaloni apărute în două momente importante înseamnă o gaură mare în buget! Cheltuieli pe care le încadrezi la “neprevăzute” pentru că-s urgente. Da, i-am înlocuit cu succes astăzi, deși n-aș fi crezut că mai găsesc alții ca ei. Clișeic, huh? Sună ca o despărțire. :))

Dilema e: să-i cârpesc, să nu-i cârpesc? Și dacă-i remediez, cât o să țină? O să fie ok din punct de vedere estetic? Da’ ăști noi, oare o să smulgă complimente?

Tocmai mi-am amintit că s-a rupt și portofelul. De câteva luni. Ar trebui schimbat, dar țin prea mult la el. Numai eu știu prin câte am trecut împreună! :)

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *