5

2010 – Anul destrăbălării

Din punctul de vedere al destrăbălării, anul trecut aka 2010, a fost unul foarte prolific pentru noi ăştia care ne ducem zilele între Iulius şi Polus. Tot anul cred că am citit un camion de afişe despre evenimente, am auzit zeci de ore de spoturi pe radio şi cam tot atâtea am vizionat la TV-ul pritenilor, că io n-am. Îs mai amărât aşa.

De când sunt în online am şi luat parte la câteva. Despre unele îmi mai amintesc, despre altele nu (aşa cum era de aşteptat) şi despre câteva chiar am scris cu lux de amănunte chiar dacă atmosfera a fost rău aburită. :D Cel mai mare regret e însă cu nu am ajuns la concertul anului. Da, despre Iron Maiden vorbesc. Am trăit evenimentul pe tuităr, deşi eram în Cluj. Pe de altă parte însă, zâmbesc când mă gândesc că la celelalte party-uri am băut împreună sute de litrii de bere şi am sters praful de pe barurile cafenelelor. Şi apoi am adormit pe ele. :))

Acum, la început de 2011, s-a dat startul la ClujLife Awards 01 pentru că se cade să ne gândim şi cei ce au tras sforile ca noi  să ne “simtem” bine. Aşa ca să-i impulsionăm să mai facă lucruri mari, ca anul trecut :D dar şi ca să luăm berea ce, teoretic, ne-ar ajunge un an întreg! Ce vreau eu să zic e că un vot aici poate umple nu frigiderul, ci bucătăria de BERE!

Şi cum eu sunt ataşat de nopţile albe pe care le trăiesc, în sensul că le ţin minte mai ceva ca un elefant, am primit plăcinta cu voturile valabil exprimate până în prezent pentru cea mai tare petrecere din 2010:

No, da’ oare cum mi-ar sta cu o mobilă de bucătărie din doze de bere? :D

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *