1

26 de femei şi tot atâtea remarci răutăcioase

Cu ocazia serii de Moş Nicolae în care am stat la pândă ca să-l prind, activitate ce o exercit de vreo 25 de ani fără vreo finalitate concludentă, am frecat YouTube. În periplul meu printre clipuri, am dat peste… şi era inevitabil să nu dau… peste foarte noul clip Taxi.

Mândru de-i pică, am stat şi-am analizat fiecare detaliu, of cours după ce am dat play de 15.000 de ori ca să nu-mi scape nimic.

Primul lucru pe care l-am observat e că… ştiţi ce lipseşte din clip? O zână. Andreea Marin Bănică Jr. Chilimangearo! Apoi că trei sfert din distribuţie e cu antene. Pardon… de la Antene. Deşi e regizat de concurentul de la Vocea României, Anthony Icuagu… sau ceva de genul. :D Apoi nu pot să-mi dau seama ce anume caută Răzvan şi Dani-n piesă. În clip înţeleg. Că-s indulgent.

E greu să nu observ că toate din clip îs bunoace. Mă rog, 99% dintre ele. Oricât de macho eşti trebuie să recunoşti că nu le poţi face faţă tuturor. Aşa-i că i-au crescut sânii Mihaelei Duminica-n-Familie Rădulescu? Îmi imaginez că i-a numit Monte (şi) Carlo. Şi la ce ne gândim când Dani Oţil ne spune că a fost în Monte Carlo? :D

Despre Andreea Esca nu spun nimic. Deşi aş putea. Chiar am avut o remarcă la adresa ei. Răutăcioasă.

Din nou, la categoria inexplicabile, cum Doamne feri a stat Iulia Vântur cu Moga?! Moga era ca un pudel pe lângă ea, care la rândul ei era ca un doberman pe lângă el. De asemena, bună e şi Gina Pistol. În continuare e bună. Decât că zici că stat cu boticu-n urzici toată pubertarea. Ştiu, a avut probleme cu buzele, dar e normal ce s-antâmplat. E ca şi cum ai băga prea mult aer în camera de la bicicletă. Se sparge.

Lăsând la o parte debitările mele, pentru că le-aş putea duce aşa la nesfârşit, totuşi… ca să aduni 26 de femei faine, printre care şi fosta nevastă, e o performanţă domnu’ Dan. Dan Teodorescu. :P

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *