3

3 în 1: vineri, bineri, crocovineri! Satisfecşăn garanteişăn!

Unii zic că azi e vineri, alţii că e bineri sau chiar #crocovineri. Există oameni care chiar au făcut şi o coregrafie în cinstea zilei de vbineri: butdance (_/_)(_l_)(_\_)(_l_)(_/_)(_l_)(_\_)(_l_)(_/_)(_l_)(_\_)(_l_). Autoarea ButDancez pentru tine: Zăineasca! Fără de care twittosfera ar fi pustiu vinerea.

Nu ştiu cum se face că în dimineaţa asta m-am trezit înjurând şi întrebând retoric de ce eu?? că toată lumea doarme la ora asta! , cum de altfel fac în fiecare dimineaţă de luni până vineri, dar am ajuns în redacţie cu un nivel ridicat de optimism. Asta fără să fumez nimic nimic!

Spre disperarea colegilor mei, în momentele de maxim optimism, care n-au nicio legătură cu maximia, îs mai guraliv decât în mod obişnuit, şi claie peste grămadă când îmi dau seama de asta, dau drumul la muzichie, în căşti, ca să nu mai deranjez nimeni. Şi fredonez. Nimeni nu-i perfect. Nici măcar eu. :D

Şi în singurătatea mea extrem de matinală, care se plaseasă între orele în care nici liliecii nu mai vânează, am deschis minunea tehnologică numită YouTube, şi am dat peste ceva ce trebuie să împărtăşesc cu voi, domnilor. Mai ales că am şi uitat că există. :D Pregătiţi-vă urechile domnilor, dar mai ales ochii:

Că să parafrazez un user al platformei de video sharing: this porn has good music :O

În altă ordine de gânduri, s-ar putea să am nevoie de o echipă de muncitori, de ăştia, necalificaţi de lege dar validaţi de şcoala vieţii. Dar cum ai noştri-s de tătă delăsarea, vorba ceea, mă tot eschivez şi trag de timp până-şi face Hurducaşu’ Senior timp şi de odrasla care a emigrat şi l-a lăsat cu holda nelucrată, că ce repară el rezistă rezistă rezistă şamd.

No, dar până una alta, ce-ar fi să-mi fac eu o echipă de muncitori, care să rupă gura târgului, şi pe care să se calce-n picioare toţi, şi de au nevoie, şi de n-au? Aş fi cel mai iubit dintre floreşteni dacă aş apărea cu un showroom ca ăsta:

Mno, fain aşe-i? Satisfecşăn garanteişăn! :D It’s friday friday ta na na na party! :P

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *