4

5 minute de Black Friday românesc

Am adormit la 02.00. N-am mai rezistat până la la 05.00 când deschidea Negresa robinetul. Oricum mă trezeam o oră mai târziu din oficiu şi am zis că mare lucru nu o să pierd cu ocazia Sfintei #BlackFridayRO.

M-am trezit cu juma de oră înainte să plece autobuzul din  staţie. L-am prins la mustaţă aşa… chiar fără să fug. Am ajuns cu 5 secunde înainte de a se închide uşile. WIN!

M-a aşesat fain frumos pe scăunelul manufacturiat de roboţii uzinelor Mercedes, am scos telefonul şi am dat play reţelelelor de socializare să văd cum se mai învârte lume, ocazie cu care mi-am amintit că încă o tradiţie americană a fost adoptată de români: Vinerea Neagră a reducerilor. Şi pac! Am făcut legăturile imediat! Intru pe site, văd că mai e pe stoc!

O sun repede pe mândră-mea. Răspunde căsuţa vocală. Mai încerc o tură. E cu noroc:

- Servus! îi zic mieros. :D

- Neaţa, zice ea.

- Auzi…. îndrăznesc eu, vrei să ne… luăm… un Play Station 3 Slim?! E LA 799 LEI!!!!

- Nu. E scump.

- SCUMP?!!! CUM?! E CU 30% MAI PUŢIN! E BALCK FRIDAY FEMEIE!

- Lasă că o să mai fie…

- CUM SĂ MAI FIE?!!! E O DATĂ ÎN AN TU FEMEIE!

- Nu mă Marian… lasă că luăm altă dată. Acum avem alte planuri. Nu aşa am stabilit?

- E tu… no… da… no, bine.

Total minute Black Friday românesc = 5. Încă nu-mi dau seama dacă e Vinerea Neagră a reducerilor sau e VINEREA MEA NEAGRĂ?!  Groparu sigur mă înţelege.

4 Comments

  1. N-are nimic, Dex… ca oricum s-au blocat aproape toate site-urile… iar putinele care functionau si-au terminat rapid stocul.

  2. Ti-as zice ca… si eu vroiam unul, dar El a zis ca e prea scump. Asa ca asteptam urmatoarea reducere, de preferat cu procente peste 49,9% :-))

    • No, deci punem bani să ne luăm unu? :D O lună rămâne la tine, o lună la mine! :D @Ada nu și-a lăsat consortu să facă biznis cu mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *