6

A doua venire a recenzorului

Am fost ros de invidie zile la rând pentru că toată lumea din jurul meu era recenzată, numai eu nu. M-am simţit stingher, ignorat şi chiar marginalizat.

Când mi-am pierdut orice speranţă de a mai da nas în nas cu recenzorul, s-a întâmplat minunea. Eram sub centrala de la apartament şi încercam să reţin presiunea apei în ţevile care refuzau să mă ajute! Şi refuză în continuare după cum şi eu la rândul meu refuz să chem un instalator. Da’ ce? Io, adică io, nu pot să stâng nişte piuliţe??! Deocamdată n-am reuşit, ce-i drept, dar important e să nu te dai bătut! :D

Deci, recenzorul. Că centrala devine cam tabu pentru mine care nu sunt văduvit de aroganţă şi încredere deplină în forţele proprii. Vine recenzorul care era recenzoare. I-am dat CNP-ul şi a plecat cu el, să-l folosească sănătoasa ea şi alte jdemii de persoane care-l ştiu deja.dar A plecat, cum ziceam, dar nu înainte de a-mi da să semnez în căsuţa cu CAPUL FAMILIEI :D a se reţine, fără ca eu să solicit asta sau să-mi exprim dorinţa în vreun fel. Io am fost mulţumit, ea o fost mulţumită, şi o plecat cum era logic şi firesc. Cu CNP-ul. La mine nu va mai veni. Asta e clar.

Nu acelaşi lucru pot să-l spun despre paranoici! Ei vor fi martorii celei de-a doua veniri a recenzorului!

un fel de "semnat recenzorul" :))

O producţie HăHăHă Prodacşăn cu sediul central în scara blocului! :))

Sursa pozei v-aş zice-o dar am pierdut link-ul. De pe Facebook a ajuns aici. Cine o revendică să zică acum sau să tacă-n veci pururi! În numele CNP-ului, amin! 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *