5

“A nimeri toaleta e o chestie de exerciţiu”

Majoritatea dintre noi am fost studenţi, sau încă mai suntem, şi chiar dacă am convieţuit cu alţii prin chirii, ştim cum e şi prin cămine. :D

Viaţa-i faină în locurile astea care agregă deopotrivă hormoni, alcool, cofeină, nicotină, decibeli, creieri arşi şi nesomn. Toate-s faine, dar până la baie! Dacă e la comun, te doare mintea, şi cu toată graba cu care intri-n locul de perelinaj, îţi vine să te scapi pe tine! Nu alta!

Şi cum am experienţă destulă în ceea ce priveşte migratul prin căminele studenţeşti, fără a intriga pe cineva, situaţia e mult mai “maro” în toaleta fetelor! Fără doar şi poate.

Dar nici la băieţi nu mi-e ruşine, zău. :P Din oarece motiv, când sunt drunkuiţi, ei nu mai pot face pipilică cu precizie, şi asta, pe bună dreptate, exasperează audienţa trează:

Prin căminul 14 Haşdeu, dacă bine-mi amintesc :D

Probabil aşa se explică şi uşile rupte care oferă intimitatea dorită. După ce se micţionează peste tot, băieţii se enervează şi recurg la acte de violenţă:

- Cum mă?!!! De ce? De ce nu mai pot acum?!! Acum o oră am putut… şi am băut numai 3 beri, din câte-mi amintesc! Oare aşa se manifestă impotenţa?!!! AAAA! Sunt prea tânăr pentru asta!

Şi jbang! Administratore Hoston, we have a problem! Uşa is down! :))

 

5 Comments

  1. A nimeri toaleta e o chestie de exercitiu, a face pe langa, sau in chiuveta, e o chestie de barbatie! Sau, hai, de studentie, iar unii raman studenti toata viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *