2

A vrut să fie Spiderman, nu idiot

Există momente nașpa-n viața asta când totul depinde se sincronizare. Chestia asta se împarte în două: sincronizare proastă și sincronizare bună. Asta în română că la americani sună mult mai bine: good timing și bad timing. Dacă am fi oarecum superstițioși am putea spune că totul are legătură cu destinul, că e o coincidență.

Concidențele astea se petrec și în mediul virtual. Ca în exemplul din poza următoare, care nu-i tocmai favorabil protagonistului euforizat și prin urmare putem spune, în apărarea lui, că a încercat să fie Spiderman, nu idiot:

Aceasta a fost o mostră de bad timing. Pentru că totul a ajuns la mine.

Am mai spus-o și-o mai spun: susțin ideea unui test înainte de a-ți face cont de Facebook sau chiar înainte de a te conecta la internet. Ar fi o situație WIN-WIN. Unii n-ar mai trebui să ne simțim oripilați, alții n-ar mai fi penibili.

Mallitorii de rând nu-s toți smart cum aș vrea eu să cred.

2 Comments

  1. cred ca petrec mai mult timp decat tine pe facebook :D. Am vazut poza asta in timeline acum vreo 2 zile, sau ceva de genu …Imi venea sa ii zic ca e un specimen rar de maimuta …

    • Cred că toată lumea stă mai mult decât mine pe Facebook :) Şi asta înseamnă dacă în cele 5 minute în care deschid timeline-ul îmi apar câteva subiecte de astea, situaţia e graaaavă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *