0

Adina Buzatu, violenta cu Dan Teodorescu de la Taxi

Nu-i tilul meu, ci al unui comunicat de presă.

Vă zic. Azi de ziua în care curg spre redacţie comunicatele pre presă idioate. Că curg nu-i problemă, dar că se revarsă-n inboxul meu, da. Tocmai am făcut o recenzie în care am aprofundat ultimul videoclip Taxi, în care am analizat într-un mod cât se poate de empiric.

Nu am apăsat bine butonul de publish că am primit un comunicat de presă total degeaba şi căruia nu-i înţeleg mesajul, că scopul nu poate fi greu de înţeles. Cineva trebuia să-şi facă treaba şi acel cineva e piarista sau piaristul, de ce nu.

Bucureşti – 06 decembrie 2011 - Invitata sa apara in cel mai nou videoclip al trupei Taxi, la piesa “Nonstop”, stilista Adina Buzatu a acceptat cu placere, cu toate ca rolul atribuit a fost unul demn mai degraba de filmele de actiune. In scena filmata cu Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, Adina este destul de violenta, scuturandu-l bine pe artist, pentru ca nu-si poarta hainele cu atitudine. “Cred ca toata lumea ma cunoaste pentru stilul meu direct de a spune barbatilor ce greseli vestimentare comit si banuiesc ca asa mi-a fost aleasa “partitura” din videoclip. E adevarat ca de obicei nu sunt agresiva, in clip insa mi-a iesit. M-am comportat cu Dan ca o scorpie, in antiteza cu admiratia si prietenia pe care i le port.in realitate. Va dati seama ce dificil mi-a fost sa ma port asa, tinand cont cat de mult tin la Dan dar si la tinuta pe care i-o compusesem cu multa atentie din piese Trends by Adina Buzatu?”, a spus stilista.

Pentru ca in ziua respectiva a avut multe lucruri de facut, Adina Buzatu a fost foarte eficienta la filmari, reusind doar din doua-trei duble scena. “In ziua aia i-l daruisem Sarei, fiica mea, pe Safir, calul pe care si l-a dorit, si am fost foarte ocupata sa pun la punct toate detaliile surprizei, iar dupa filmari trebuia sa ajung la o piesa de teatru, asa ca m-am straduit si am reusit sa intru repede in rol. Cu ajutorul echipei de profesionisti conduse de regizorul Anthony Icuagu si producatorii Taxi si Sergiu Stoiadin, nu am avut nevoie de mai mult de 20 de minute ca sa imi inchei scena. A fost o experienta foarte amuzanta si placuta”, a marturisit Adina Buzatu.

Stilista a filmat in aceeasi zi cu Corina Caragea, dar in clip au mai aparut alte 26 de vedete feminine (Maia Morgenstern, Teo Trandafir, Andreea Esca, Alessandra Stoicescu, Melania Medeleanu, Mihaela Radulescu, Iuliana Tudor, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Adela Popescu, Iulia Vantur, Crina Abrudan, Andreea Berecleanu, Andreea Patrascu Ibacka, Giulia Anghelescu, Carmen Bruma, Jojo, Paula Seling, Corina, Elena de la Mandinga, Andra, Gina Pistol, Gianina Corondan, Dana Savuica, Diana Dumitrescu, Bianca Brad), precum si prezentatorii matinalului de la Antena 1, Razvan Simion si Dani Otil, care au si interpretat anumite pasaje din melodie.

Să zic că-s uimit că am găsit textul în câteva locuri preluat cum se cuvine cu copy-paste? De ce mie-mi activează repulsia?! Din nou, poate io-s mai limitat. Măcar am aflat cine-i Adina Buzatu. E aia care se laudă că i-a aranjat hainele vocalului de la Taxi şi şi-a tras scenele în 20 de minute că trebuia să facă nu ştiu ce cu nu ştiu ce cal.

Refuz să cred că există oameni interesaţi de aşa ceva! Sau piarişti ca nu ştiu să împacheteze altfel apariţia de  5 secunde a unui om într-un clip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *