5

Ai Se Eu Te Pego, cântată de Fuego

Trăim într-o lume a remixurilor, în care ăştia mai noi ca noi au impresia că I like to move it move it e piesa aia din Madagascar. E crunt, mai ales pentru mine care pretind că am ceva cultură muzicală piratată.

Unele remixuri sunt reuşite, altele nu. Aşa-i în industria muzicală, ca în viaţa.

În prezent ce-a mai remixată piesă e Ai Se Eu Te Pego. Am început să mă obişnuiec cu ea. Cum m-am obişnuit şi cu Fuego. Apăi dacă cu el a mers, de ce n-ar merge cu Michel Telo şi a lui mega piesă pe care la vară o vor fredona şi ţânţarii. Că în rest o auzi peste tot, de peste tot. Orice cutie care poate scoate sunete zice în felul ei Ai Se Eu Te Pego.

Sunt într-un moment de masochism şi aş vrea să-l aud/văd pe Fuego cum fredonează el piesa, înaintea ţânţarilor.

5 Comments

  1. Pai sa auzim si Danza Kuduro “remixata” de Gabril Cotabita si Wellcome to Saint Tropez facuta de Monica Anghel&Marcel Pavel si le avem pe toate…

  2. nu stiu de ce ti se pare ciudat…cover-uri au fost din totdeauna…si artisti mari au preluat unii de la altii melodii, nu e capat de tara. :)

    • N-ai înțeles. Nu mi se pare ciudat că există coveruri, nu le contest, e o industrie bine pusă la punct către care arunc frecvent câte-o ocheadă. Unele coveruri/remixuri sunt chiar mai reușite decât originalul, dar asta pentru li se potrivesc celor care le cântă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *