6

Aici sunt banii dumneavoastră. Cascadorii comunicatelor. Part 2

Am primit iar comunicat de presă de la Jandarmeria Alba. Trebuie să recunoasc că tipul care le scrie are un simţ al umorului greu de egalat de vreun bugetar aflat în poziţia lui.

Sunt fanul lui de la primul comunicat care mi-a ajuns în inbox! Am început să le colecţionez recent, unul ştiu sigur că-l am printr-un folder pe undeva, iar altul îl găsiţi aici. În cele ce urmează veţi lectura comunicatul de astăzi. Spor şi nu ţineţi numai pentru voi. Şi alţii ar râde! :P

Click pe poză, pentru preamărire cu sf. zoom

Oricum, râdem şi glumim dar na… io zic că nu se face aşa. Ar trebui să găsească un echilibru între limbajul de lemn folosit de 99,99% dintre colegii săi, şi accentul umoristic pe care-l posedă. :)

Partea bună, pe lângă faptul că toată redacţia a râs, e că binele învinge şi de data asta! :)) Chiar dacă situaţia din MAI nu-i tocmai roz.

 

6 Comments

 1. si-o ratat si el cariera.
  daca el asa povesteste si asa ii place sa relateze faptele cu care se confrunta datorita minunatului sau job, ii greu sa foloseasca limbaju’ de lemn.
  pe cand altii, cat de greu le e sa scrie mai cu umor, mai cu inflorituri?

 2. Io nu inteleg, chiar se trimit comunicate de presa de fiecare data cand se imbata unu’ si face scandal? Daca da, trist.

  • DA! Se trimit de fiecare dată. Trebuie oamenii să-şi justifice munca cumva.

 3. Nu e frate geaman de comunicate cu Dr. Baclabasa de la Spitalul din Galati? Ala de tot apare pe ProTV cand e ceva cu accidente?

   • Intr-o seara l-au sunat Razii de la B1TV – despre unirea Galatiului cu Braila. Deci exact pe specializarea lui :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *