0

Albastru de energizant pentru cele mai reușite nopți albe

Dragă blogule,

Bună dimineața ție și cititorilor noștri. Este ora 05.49. Acum 45 de minute am închis laptopul de plictiseasă, nu de oboseală cum ar fi normal. Îți scriu aceste rânduri în speranța că voi mai pierde ceva energie, că până acum nimic altceva n-a dat rezultate notabile.

Încă mă mai gândesc să merg să mă caut de limbrici pentru că nu știu ce alt motiv puternic aș fi avut să-mi iau juma’ de kil de energizant albastru. Deloc specific mie. Da, știu eram apatic și de aia am recurs la metoda energizantă, dar era o stare pe care o puteam pune liniștit în cârca asteniei de primăvară. E o scuză de sezon unanim acceptată de toate păturile sociale. Deci NU era musai să fiu cobaiul noului Burn Day!

Nu cred că mai e ceva ce n-am vizionat/citit pe net, da’ măcar m-am mai cultivat și io pe ici pe colo. Nu știu zău cum au putut trăi strămoșii noștri fără internet. Dezinternetizarea lui Dragos e din ce în ce mai departe de mine, după experiența din noaptea asta. Nu aș putea fără veveveu sau haștetepeu.

Dacă-mi țin respirația câteva secunde parcă-mi aud ventriculii și atriile cum dialoghează la adresa mea cu o tentă conspirativă. Sunt ușor derutate pentru că în urmă cu mai bine de 10 ore sângele ce-l pompau avea culoare roșie. Acum e albastru ca Mona, spirtul medicinal. Sau amanta nedeclarată din dulapul fiecăruia dintre noi.

Altă dată dacă-mi țineam respirația auzeam gâfâieli simultane venite din trei apartamente. Acum toată lumea doarme și pentru că nu mă deranjează nimeni știu că nu am acoperit cu lavabil 100.789 de pori!

Mă gândesc să-i trimit un memoriu lui Mugur Isărescu ca să-i sugerez o soluție viabilă de ieșit rapid din criză. Ar putea face un barter cu The Coca Cola Company și să adape Leul nostru pricăjit în lichidul albastru ca să se facă mândru și puternic ca și calul ăla din poveste după ce-o mâncat jăratec. Așa avânt ar lua față de Euro încât Breaking News-urile Realității cu Iri, Monica, Pepe și Oana ar fi amintiri. Și am deveni o putere mondială, care să invadeze America că așa am avea noi chef. Sau pentru a proteja civilii că tot aia e.

Incredibil câtă lumină poate fi la 06.00 trecute fix. La ora asta 75% dintre românii apți de muncă s-au trezit. Ceilalți 25% acum adorm după ce toată noaptea au conspectat/testat lacătele și alarmele celor 75% amintiți mai sus.

Acum o să încerc pentru a 5-a oară să adorm. Dacă nu o fac acum o să mă termin ca iepurașul roz (fără luminițe! da?!), fix când alții au deja baterii noi. Adică n-o să am nici măcar un minim de coerență la întâlnirea aia ce-o am deseară cu niște oameni deștepți.

Și zău dacă n-ar fi mișto să reușesc să am și io parte de relaxare musculară în sfânta zi de Buna Vestire! Doamne ajută că inspirația a fost cu mine și mi-am luat liber azi să merg la TEDxCluj 2011.

Mno.. dar să nu uităm că-i vineri și trebuie să fim puțin mai moderați în agresivitate! Deci: Bună dimineața Cluj, bună dimineața România! :D

Am și o dedicație mișto de să moară Moș Ene:

Numai eu sesizez asocierea fatală dintre numele ei și al melodiei? Rebbeca Black Friday?! D’oooh! Vorba lui Enrique Biserică Iglesias , sună vreun clopoțel? :))

În contextul ăsta blestemat io zic că e cât se poate de normal să aibă 639,045 dislikes! Părerea mea de aproape drogat. Sigur OZN (n.r. Oana Zăvonanu) mi-ar da dreptate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *