0

Alex Velea, pudelul lui Ștefan Stan – He gives him love

Așteptam cu nerăbdare noul clip al reușiților, din punct de vedere al naturii, Alex Velea și Ștefan Stan. Sau Ștefan Stan și Alex Velea. Ăla de la Vocea României cu ăla de la… Vocea Hipsteriei.

Am văzut teaserul, vezi Doamne, așa… pe la ora cafelei și ardeam de nerăbdare să-i văd lui Alex Velea, după cum spuneam acum câteva ore pe Facebook și Twitter, noul ciuf’. Freză, pardon. Că el are un nou look la fiecare apariție de videoclip nou. E o tradiție deja.

Spre seară s-a lansat cu totul. Clipul. De el zic.

Stefan Stan feat. Alex Velea – You Give Me Love (Official video)

Băi, acuma pe bune. Nu disec clipul chiar dacă nu înțeleg ce-a vrut regizorul. Bănuiesc că a fost low budget. Dar ce caută Alex Velea în piesa asta?  Zici că-i pudelul lui Stan. Jur! Freză, haine, voce pițigăiată. Le are pe toate. Ce încearcă el să ne transmită? Înțelegem că e mândru de fanele lui cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani, dar… ce dracu? L-au răpit extratereștrii și i-au extras testosteronul cu care a intrat în muzică?

Am întrebat-o pe soră-mea (17 ani) dacă-i place Alex Velea. A zis că “ acum nu, mi-a plăcut acum vreo 3 ani sau 4 când a iesit pe piață”.

Hipsterii ăștia duși la extrem îs precum câinii de companie care trăiesc în poșetă. Rolul lor e strict de a atrage atenția și de a stârni zâmbete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *