10

Alexandra Stan știe engleză

După ce Inna a dat-o rău de tot în bară acum ceva vreme când a avut un accident prin Ungaria, care a fost precedat de un interviu televizat în engleză, care s-a viralizat, Alexandra Stana câștigă European Border Breakers Music Awards 2012 pentru Mr. Saxobeat și vorbește în engleză.

La prima auzire am sesizat doar “I travel all around Europe even in Arabia even in Canada” :))

În rest pare ok.

Cu maxim de sinceritate, îs rezervat în privința unui noi hit de genul Mr. Saxobeat. Poate că dacă se duce și pe la alți compozitori… îmi schimb părerea. E imposibil ca cei care au scos Mr. Saxobeat să scoată idei dintr-un sac fără fund. Și când zic asta mă gândesc la Edward Maya.

Și chiar așa mă. Ce-i acolo la Constanța? E ceva-n apă de-i plin de cântăreți? :) Și bă, de ce i-ați astupat mă strunga Alexandrei?! Strunga aia făcea cât o mie de poze în Playboy!

 sursa foto

10 Comments

 1. Ba, a zis “I travel all around Europe even in Arabia even in Canada” , adica in toata Europa, CHIAR SI in Emirate si Canada, adica in afara de Europa, eu asa inteleg :)

  • Nu comentam textul voice over-ului ca deviem de la Alexandra Stan. Intr-adevar e crunt. ;))

 2. Sunt curios daca toti cei care comenteaza ca nu stie engleza…daca li se pune o camera in fata sunt in stare sa scoata 2 cuvinte coerente in romana, sa nu mai vorbesc de alte limbi..

  • Eh, totuși… când toți ochi-s pe tine, nu te poți prezenta cum a făcut Inna.

 3. Mie-mi plac Antonia şi Alexandra Stan, deşi nu-s fană bumtzi bumtzi. In schimb, o urăsc cu mult drag pe donsoara Inna. :)
  Si Alexandra chiar se pricepe la engleza, dupa cum pot observa.

  P.S. Şi pe mine mă deranjează că i-au corectat strunga. Era super mişto înainte. :(

 4. Producător de muzică “dans” sau nu am auzit eu bine? :) La faza cu “even…” am înţeles la fel ca Ionuţ Bunescu. Şi sunt de acord, cu strungă era adorabilă.

  • Yeah, producător de muzică dans :P Nu-i singura bălărie zisă de voice over. Mă gândesc să fac o petiție pe Facebook pentru strunga aia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *