0

Am colindat mall-ul. La propriu!

De câteva zile ne-am tot chinuit. Nu ne-a ieșit nici cum ce voiam. Ne-am întâlnit de câteva ori, am ratat câteva alte reuniuni din diverse motive, dar până la urmă s-a concretizat ceva.

Pentru mine a fost prima dată. Cu siguranță și pentru ceilalți. Motiv pentru care s-a întâmplat unul dintre puținele lucruri pe care eu le fac voi: am tăcut din gură și am observat. :) La început nu am fost mulți, dat până la urmă cauzei noastre s-au alăturat și alții. Pe unii-i veți recunoaște de la mega emisiunea momentului, Vocea României. Mă refer aici la Aminda și Vlad Gliga pe care l-am agățat, pardon l-am ridicat de la masă, înainte cu o oră de momentul X și n-a spus nu.

Am făcut repetiții împreună cu 30 de minute înainte:

Rezultatul a fost un flashmob menit să anunțe acțiunea finală, de strângere a alimentelor în cadrul campaniei Nepoți de Crăciun din 18 decembrie, ora 13.00 în zona  FoodCourt a Polus Center:

În rolurile principale  Adriana GogCristian GogAndrei Palatkas (care s-a târât la propiu până la mall din cauza unor probleme medicale și pentru asta a crescut puțin în ochi mei), CiuleaVlad CucuCamelia MerlusTVdeceIoana MicuAdi HadeanMihai LaboIoanaInjineruMiruna și pe cei care nu i-am menționat să mă ierte, dar memoria mea e limitată în momentele “piele de găină”. :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *