4

Am fost acolo

Am trecut şi peste mult doritul meci de inaugurare al noului stadion Cluj Arena. Dacă erai ieri în centrul oraşilui pe la ora 17.00 aveai impresia că timpul s-a oprit în loc. Atmosfera s-a văzut de dimineaţă când fiecare licean avea cel puţin un fular cu U Cluj, şi s-a concentrat către amiază când s-a deschis arena. :)

Am ajuns la locul faptei pe la 18.00, m-am învârtit puţin în jurul stadionului până am găsit intrarea principală, deşi acolo a fost de când Ion Moina :D , şi am intrat. Nu ştiu de ce, dar mă aşteptam la altceva. Mi-l imaginam mai mare, că din afară e imeeeens, fapt pentru care până când am plecat şi am văzut puhoiul de lume pe trotuare, mi-a fost greu să cred că s-au adunat în jur de 20.000 de oameni acolo. :D

Galeria Universităţii Cluj a fost fenomenală! Ştiu, aşa e ea tot timpul doar că acum parcă a fost mai animată şi mai determinată, dar cel mai important a fost civilizată. Cu excepţia momentului în care a fost cântat imnul Rusiei, aici chiar nu înţeleg de ce nu s-au abţinut să facă gălăgie. E vorba de respect şi dacă nu-l avem pentru Rusia, măcar pentru Dan Petrescu sau Cristi Pojar. Zic şi eu. :)

Meciul în sine n-a fost spectaculos. Kuban Krasnodar a fost muuult peste U Cluj ai cărei jucători păreau intimidaţi de mulţime. Adevărul e că momentele în care tot stadionul scanda HAIDE U! nu pot fi egalate nici de bunul meu prieten Gog, prezent şi el pe stadion, şi care vorba aia, îndoaie linguri cât ai zice “nu cred!”! :P Gazonul n-a fost aşa cum a zis Novăcescu, impenetrabil.

La final cică scorul n-a contat, cel puţin aşa mi-a spus Mihai (colegul din emisie) în dimineaţa asta, care aproape că a rămas fără voce după ce a zbierat în galerie. Lumea a mers acolo pentru spectacol, care s-a şi produs într-un mare fel. :)

În dimineaţa asta am digerat totul şi mi-a, dat seama că nu l-am văzut niciodată pe Nicu Ciorbă aşa high de la oboseală, ceea ce denotă eforturile depuse de staful U Cluj pentru a ieşi cât mai bine totul. :) Mulţumiri alese pentru invitaţie şi mă bucur că s-au gândit să implice şi bloggerii în eveniment. :)

daniel rus, dragos mone, eu, jumătate din groparu

Per total a meritat frigul mâncat pe arenă, dar următorul meci pe care-l voi asista live va fi undeva prin vară. :D

Ideea e că pot spune că am fost acolo, atunci! :P

4 Comments

    • pentru ca n-am avut fotograf si ne-am facut noi poza cu mana lui mone :D oricum jumatatea asta de gropar face cat noi toti la un loc. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *