6

Am să vă fac o ofertă pe care s-ar putea să (NU) o refuzaţi

În Cluj se întâmplă şi fotbal. Mai e nevoie să vă reamintesc că aici la noi există două echipe de fotbal? Bine. Fie. Reaiau pentru cei care au deschis fotbalosfera mai târziu. Echipele noastre sunt, în ordinea apariţiei, Universitatea Cluj şi CFR Cluj 1907. Amândouă, dar amândouă sunt în Liga 1, care nu-mi mai e în clar dacă e a lui Mitică sau nu.

Clasamentul competiţiei ne explică că în prezent cele două echipe se află în primele 5 locuri, detaliu care mă face să rânjesc, dar fără să omit un detaliu  necesar: e bine, dar se poate şi mai bine.

Mâine pentru U Cluj este o zi importantă. Poate lua 3 puncte dacă învinge Dinamo acasă în primul meci important disputat pe Cluj Areana.

Şi aici zic eu că ar mişto să fie multă lume pe mega Arena Cluj. Mno… dar din păcate şi nefericire, eu, mă voi autoflagela în timp ce voi sta la colţ pe coji de nucă şi cu mâinile sus, pentru că deoarece nu voi ajunge la meci.

Şi atunci ce să fac cu biletele? Păi… pentru că io-s fanul vostru cel mai mare vă invit să le luaţi. Am 2. În schimb vreau să facem un deal, ok? Aştept doi oameni care să-mi traseze o cronicuţă despre cum a fost, ce le-a plăcut şi ce nu, cum s-a văzut gazonul de la firul ierbii sau cât de rotund e balonul de la faţa locului. Bineţeles că pozele sau ilustraţiile de orice fel sunt binevenite. :) Să ne bucurăm de fotbal cum ştim noi mai bine. :)

Textele vor fi publicate acilea pe spaţiul unde-mi sunt propriul mogul! :) Promit. Aşadar şi prin urmare care vă băgaţi la asta? Timp de gândire: până mâine la 16.00. E bine? Să arătăm lumii că şi noi ştim să comentăm fotbal! :D Primele 2 comentarii vor fi premiate mine care sunt eu posesor de belete.

Start j”U”oc! :D

6 Comments

  1. Posesorule de belete, vreau si eu unul, sa devin scriitor pe blog cunoscut :)
    Se pune?

  2. Multzam fain de oportunitate. Despre ce si cum o fost la meci … revin cat de curand si cu poze, multe poze, si cu scris :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *