4

Am sărbătorit Ora Pământului. De Flori

Cu ocazia zilei de Sfânta Oră a Pământului, sărbătorită sâmbătă de biocreștini, am făcut curățenie lună și BEC. Am terminat undeva pe la ora 23.00. Deci noaptea. Prin urmare, în casa Hurducaș jr. au ars becurile ca la Revelion.

Așa că-i lesne de înțeles că am sărbătorit dispariția temporară a prafului și a petelor, nu Ora Pământului. Evenimentul în sine e un demers lăudabil de altfel dar pe care nu-l înțeleg pe deplin. Încă.

N-am marcat Ora Pământului dar ca să compensez am făcut pe dracu-n patru și n-am mers la baie pentru o oră! M-am ținut de vezică și am sărbătorit Ora Pământului de Flori, fratele pământului clasic, pe care călcăm zilnic și totodată o specie de pământ prezentă peste tot în viața noastră și despre care nu se prea povestește.

Indubitabil m-am hotărât să protestez față de asta, față de faptul că e la mila omului și primește apă cu porția, că e foarte rar afânat sau că mai de loc primește îngrășământ. Consider că este inuman un astfel de comportament cauzat, în mare parte, de sindromul uitării, sindromul “n-am timp!” sau sindromul “sunt prea obosit”.

Să fie primit!

sursa foto

 

4 Comments

  1. Buna idee. M-ai facut sa-mi aduc aminte de florile de prin casa. Daca ar striga de cate ori uit sa le pun apa, ar fi o zarva ingrozitoare. Acum mak duc sa le ud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *