2

Antreprenor online “wanna be”, aici ar trebui să fii!

Am tot lăudat Clujul în ultima vreme că e foarte activ în online, că  de aici pleacă o bună parte din ideile bune care ajung să fie vizibile la nivel național. Și vor mai apărea cel puțin două astfel de idei clujene. Promit! :D

Cel mai recent episod este ăsta. Da, de la Cluj a plecat și a ajuns până în București după ce presa națională l-a inserat în paginile ei virtuale. Și apoi au curs dezbateri puerile pe forumuri și pe la colțuri, și chiar mă aștept la o dezbatere televizată pe marginea subiectului. Știam că va deveni viral de când a fost filmat, dar nu chiar așa de viral.

De la București, în schimb, pleacă campaniile pe diferite suporturi/canale printre care inevitabil-indubitabil amintim și blogurile, aceste platforme care îi fac pe unii să se simtă antreprenori online cu esperiență. Nu râdeți că avem unu la Cluj care crede că tărie că e antreprenor online și nu cred că ar fi greșit ca el să mergă pe 22 noiembrie la NetCamp 2011, “punctul de start pentru:

  • antreprenoriat online
  • dezvoltare web
  • aplicații mobile”

Și pentru a fi sigur că antreprenorul nostru online nu are nici o scuză să nu meargă, îi indic și locul desfășurării, Crown Plaza Bucharest Hotel, și faptul că mai sunt 2 zile disponibile pentru a înscrie un proiect atât lansat cât și care se află-n stadiu de schiță.

Acum vin și explicațiile:

NET START-UP – o competitie de idei si proiecte dedicate Internetului. Participarea este gratuita si consta intr-o scurta prezentare a proiectului, care trebuie sa abordeze teme precum: content websites, online applications, user generated content websites, mobile applications etc. Un juriu va alege 5 proiecte ce vor fi prezentate intr-o sesiune speciala dupa terminarea conferintelor, pe 22 noiembrie, in fata investitorilor care vor decide castogatorul. Cea mai apreciata idee va fi premiata cu 1.000 Euro.

Tot 2 zile se pare că au mai rămas și pentru Bursele Ursus! :) “O oportunitate de invatare studentilor ce isi propun sa dezvolte un business pe Internet. Bursele sunt oferite printr-un concurs de idei despre antreprenoriatul online.”

Binențeles că mă aștept ca auto-intitulatul antreprenor online să spună că dacă era la Cluj… mergeam. Dar nu-i bai, asta înseamnă un loc în plus, și sigur se găsește cine să-i ia locul! :D

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *