0

Apple lansează două noi modele de iPhone doar pentru piaţa din România!

După succesul înregistrat de site-ul dexonline.ro în urma meciului Gâdea – MRU, câştigat fără drept de apel de către cel din urmă, Apple speculează piaţa din România şi anunţă lansarea a două noi modele de iPhone 4S.

Conform declaraţiilor unor surse care la rândul lor au aflat informaţia pe surse, este vorbe despre iPhone 4Silogism şi iPhone 4Salutar!

Din primele informaţii, faţă de actualul iPhone 4S, Siri de pe speculatele modele va avea capacitatea de a explica ce înseamnă cuvintele “salutar” şi “silogism”. Există voci care spun că Apple chiar va semna contracte de colaborare cu dexonline.ro şi Academia Română sau că cele două cuvinte, odată rostite, vor da aplicaţiei Siri comandă de autodistrugere.

În ceea ce priveste parteneriatele cu dexonline.ro şi Academia Română, acestea ar putea conţine faptul că Siri va primi un upgrade datorită căruia să poată atrage atenţia posesorului când va face o eroare gramaticală.

Preţul va oscila în funcţie de semnătura pe care terminalul o va purta. În acest caz este evident că cel avizat de Academia Română va fi mai scump ca cel produs în parteneriat cu dexonline.ro.

Ştiind că Apple nu se uită la bani când e vorba de lansare, pe lângă tradiţionala coadă din faţa magazinelor, va da telefonul în teste celui mai vizibil blogger din Prahova.

Speculaţiile care vizează bloggerul român au prins contur după ce poza a fost uitată pe masă într-un bar, probabil de angajaţii Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *