0

Are we human sau Răsăriți de pe TIFFix?

În dimineața asta, pentru că în precedenta nu am reușit din motive independente de voința mea, am fost în Piața Unirii unde Răsăriții de pe Fix(ativ) de la Transilvania LOOK (I’m your father!) și-au instalat platoul.

Daniel Iftene explicând despre filmele din cadul TIFF 2-12

Să ne înțelegem. Am ajuns pe platou pentru că… am plecat mai repede de la party-ul HBO (CLICK AICI PENTRU FOTO), de aseară, ceea ce nu s-a întâmplat cu o seară înainte când a fost Vodafone party și am ajuns acasă cu soarele-n ochi, ca-n studenție. :D Ceeee vreeeemuri…

No, și ajuns la emisiune am dezbătut despre cum comunică TIFF în online. În mare a fost vorba despre asta pentru că timpul a fost scurt. Mi-aș fi dorit să explicăm pe laptop și telefon ce și cum, pe fiecare-n parte, dar… cinste ăluia care inventat ecranul mat. Ăla care nu se află în posesia mea.

Cel mai tare aș fi vrut să arăt la TV clipul cu explicații despre ce înseamnă realitatea augmentată la TIFF. Adică ăsta:

Și evident despre TIFF-ul Vesel mai era de zis dar vă las pe voi să-l experimentați. Atenție: Dă dependență! :)

No, și altfel… azi e a 8-a zi de TIFF 2012. Datorită răsăriților am ajuns înaintea Flaviei în birou, ceea ce-i o foarTIFF mare realizare! La fel ca și faptul că azi la TIFF Lounge ajunge Ion Caramitru, de la ora 17.00. Tot azi va rula primul lung metraj românesc, Independența României, la TIFF Art de la ora 21.30. DJ-ii care vor acompania proiecția (a avut premiera acum 100 de ani!) îi găsiți aici.

O oră și 15 minute mai târziu, la Cinema Florin Piersic va fi prezentă Geraldine Chaplin. Va fi o seară dedicată ei și pe marele ecran se va vedea În orașul fără limite. Dap, Geraldine Chaplin este fiica lui Charlie Chaplin. Are o carieră în cinema de 60 de ani și a apărut în peste 100 de filme. Va primi premiul pentru întreaga carieră, mâine seară, la gala de închidere și premiere a TIFF 2012.

Și știți ce mai e de văzut azi la TIFF? Premiera mondială a filmului Noseland!

Așadar, TIFFăreală plăcută. Merg să pun mâna pe înregistrarea de la Răsăriți de pe Fix! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *