13

Articol pentru trafic

Atenţie! Acest articol conţine plasare de produse!

A fost sau n-a fost? 

"SmallScreen-shot-2011-09-30" sursa: liviualexa.ro

Ceva îmi spune că fereastra de chat a Facebook arată altfel, dar eu folosesc RockMelt ca şi default browser aşa că… rămân la presupunere. Mi-e lene să fac risărci. Oricum:

sursa: tasta PrtScSysrq a lu' marianhurducas.ro

Dar cel mai important: s-a terminat sau nu? Iniţial pseudo-articolul ăsta trebuia să se termine aici. :))

Dar un prieten bun mi-a atras atenţia că cei doi nu sunt prieteni pe Facebook… şi când mă pregăteam să dau mega informaţia pe blog ca să fac trafic, guess what? Cristian Gog dă cu bâta-n baltă:

După cum ziceam recent şi pe Twitter: Ati urmarit GimmyGim vs Ania. Urmeaza: NOKIA a anuntat ca anuntul despre inchiderea fabricii de la Jucu a fost o gluma. 

Acum să revenim la lucru, să redevenim productivi pentru companiile noastre. :D Mulţumesc pentru trafic. :D Deseară ne vedem la Desperados Party, da? (asta a fost partea în care am plasat produsul)

 OOOoOPSdate! (de la ops+update)

Capitolul 3… cred:  ”dacă tot e să ne uităm la posturile tale de pe facebook, fă-ţi un comunicat de presă”

Ania Blăjan publică pe Facebook un comunicat de presă:

Comunicat de presă în legătură cu articolul „CampANIA anului în social media?” apărut astăzi, 30 septembrie 2011 pe web site-ul www.liviualexa.ro

Discuţia de pe mediul social facebook, inserată de domnul Alexa pe pagina de internet www.liviualexa.ro, nu este reală. Acest aspect poate fi cu uşurinţă sesizat de către orice persoană care accesează site-uri de Internet sau deţine programe informatice prin care se verifică dacă respectiva conversaţie a avut loc în realitate sau este o simplă imagine (poză) prelucrată cu Photoshop.
În acest sens, subliniez următoarele aspecte:
1. Nu m-am înţeles niciun moment cu dl. Liviu Alexa să „înscenăm” conflictul de pe mediul social facebook ;
2. Nu am niciun interes în a atrage atenţia asupra subsemnatei printr-o astfel de operaţiune care a implicat în primul rând lezarea demnităţii mele prin injuriile pe care domnul Alexa mi le-a adresat atât mie cât şi familiei mele.
3. Nu am niciun interes de a face publicitate (pozitivă sau negativă) unei săli de sport sau managerului acesteia.
4. Poza cuprinzând mesajul injurios pe care domnul Alexa mi l-a adresat a fost pubicată de mine pe Facebook fără niciun scop publicitar sau anti-publicitar şi aceasta prezintă realitate în mod obiectiv.
Cu alte cuvinte, deşi pare greu de crezut că o persoană de talia domnului Liviu Alexa, care este o persoană cunoscută în mediul jurnalistic şi în anumite medii de afaceri din România, s-ar preta la a face afirmaţii injurioase şi jignitoare la adresa mea şi a familiei mele, acest comportament al dumnealui este cât se poate de real.
Reiterez faptul că veridicitatea discuţiilor se poate verifica în mod obiectiv, prin accesarea site-urilor de Internet şi a programelor informatice specifice.
Având în vederea faptul că această cauză începe să capete dimensiuni de natură penală, precum şi faptului că prin comportamentul său abuziv domnul Liviu Alexa mi-a lezat în mod direct imaginea, demnitatea şi reputaţia, voi efectua toate demersurile legale în scopul tragerii acestuia la răspundere. sursa e asta.

Acuma chiar mă întorc la lucru! Jur pe albastru de Facebook! :D Numai că nu puteam pierde un text care va fi căutat în Google.

P.S. Ania vreau să fiu purtătorul tău de cuvânt! Unde trimit CV? :D

Alt OOOoOPSdate! 

Sursa marianhurducas.ro, care vrea să rămână semi-anonimă explică… adică ne desenează:

sursa: unknown artist - track 1

Gata! Renunţ la ideea de a mai lucra ceva la birou! Vă voi ţine la curent cu ce se mai întâmplă! Cititorii mei merită să fie informaţi! Şi eu trafic! :D Şi nu uitaţi: Acest articol conţine plasare de produse.

 Ultimul update!

Stau de 7 ore în tranșee și nu se mai întâmplă nimic. Deja e plictisitor ținând cont că mai sunt nici 2 ore până la capătul zilei, nu cred că se va mai întâmpla ceva relevant. La un moment dat am adormit…

Aaaa! Era să uit! Liviu zice pe Twitter că:

Până una alta, de plictiseală mi-a ieșit spiritul de copywriter la iveală și mi-a ieșit asta, așa ca să mai animăm atmosfera :D :

Și ca să încheiem ziua cu zâmbetul pe buze. :D Domnlelor, domnilor, a fost o reală plăcere să vă țin la curent cu schimbările senzaționale din această poveste. În curând testul meu cu creșterea traficului în vremuri de scandal e gata și vă voi comunica rezultatele. :P

Și acum to the Desperados Party!   :D

13 Comments

  • da, şi mie mi-a atras atenţia asta. oricum, e fun. de o oră şi ceva n-am mai lucrat nimic la birou :D

  • Dragă #zicu, tema a fost redesenată de mine. Nu, nu te-am copiat cu cravata!! :)
   Marian e un trender perfect capabil să poarte o cravata, fie ea și roz, + se potrivește de minune cu ”mallitorul de rând”.
   Yours trully,
   M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *