1

Aşteptarea a luat sfârşit, clipuleţul a venit şi… sunt figurant

A trecut cam o lună de când am fost la Roşia Montană, dacă nu mai bine, timp în care Andrei Palatkas ne-a târât cu zărărelul brun că face nu ştiu ce clip mişto în care noi suntem protagonişti.

Dacă încă nu aţi dedus, s-a tras pe fese în aşa hal încât ne-am luat toţi adio de la ceea ce pentru noi, de la atâta aşteptare, a devenit mult aşteptata producţie a anului 2011.

Şi la ce folos? Că m-a băgat într-un rol de figurat de apar de patru ori în toată filmarea! Din care una e cu spatele şi într-una apar cu un sfert de corp că m-am băgat în cadru cu tupeu, că altfel… erau 3 secvenţe!

Dar na, io nu-s săpărat pe pseudo ungurul de Palatkas că m-am spart de râs cu el, alături de Zicu, momente care intră în categoria priceless. :)

După cum puteţi bănui, nu-i chiar tot filmat. Unele lucruri vor rămâne doar între noi, lucruri despre care nu voi vorbi niciodată, nici dacă-mi taie Boc din salar, pentru că risc să rămân for ever alone! :))

P.S. Ştie cineva dacă Palatkas o luat mai multe lingouri de la RMGC pentru filmarea asta? :D

One Comment

  1. din pacate suntem prea mici si prea putini pentru a face noi ceva, iar cand vor intra buldozerele totul va fi in zadar, cordoanele vii nu vor remedia nimic.. pentru ca niste contracte semnate pe miliarde de .. bani, darama totul in cale.

    suntem pe cale sa ne mai vinem inca o buna parte din tara, o parte ce ne putea salva din marele kkt in care suntem.. :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *