16

Azi e sărbătoare! NU mâine!

Astăzi s-a întâmplat ceva la care nu mi-am permis nici măcar să visez. După 4 luni în care am știrit on and on 5 dimineți din 7, am primit o vineri liberă pe care o prețuiesc ca pe o săptămână de concediu!

Practic, acum când scriu textul ăsta, îs treaz de maxim 5 ore. :D M-am ridicat din pat la 14.00 când voi plănuiați strategii de părăsire a biroului la 15.00 trecute fix. În următoarele 5 minute mi-am citit mail-urile, n-am răspuns nici unuia.

Mi-am făcut o cafea printr-o simplă apăsare de buton, am scos o porție de tiramisu din frigider, am turnat un pahar de suc de zmeură, am luat de pe raft un almanahe 3D primit de la Doru Panaitescu la Roșia Montană și am ieșit cu toate pe balcon. Acolo unde mă aștepta masuța care mi-a stat drept suport în studenție și de care nu mă pot dezlipi nici cum. :D Avem deja o legătură sentimentală.

No, m-am făcut comod, am contemplat puțin peisajul care se află în spatele balconului și pe unde tocmai trecea o turmă de mioare. Floreștiu redă foarte bine atmosfera de transhumanță, deși e vară. Noaptea se aud greierii de zici că trăiești în pădure. De broaște nu mai zic. E mișto. Ca o ieșire perpetuă în natură! :)

Și în sunet de talangă și fluierătură de cioban, am început să lecturez despre peșteri și să mă minunez la cât de mișto se văd pozele alea-n 3D. După 30 de minute, am terminat aroganța și m-am îndreptat spre bucătărie cu tacâmurile având un scop clar, acela de a le spăla.

Traversând dormitorul și o parte din living, mulțumeam divinității pentru cadoul făcut, când deodată, în câmpul vizual intră barul și observ că ceva foaie cu un pix tronează pe el. Inevitabil, curiozitatea m-a dus spre exponate și cu ocazia asta… s-a dus la vale ziua mea perfectă.

Yep. I got it. Ther's no such thing as a free meal.

Un lucru e cert: femeile știu cum să te aducă cu picioarele pe pământ. Tocmai am terminat de întins hainele.

P.S. L-am pus pe blog. Acum sutem chit.

16 Comments

    • tot acolo am avut și eu dificultăți. și da, ăla e un U de colecție.

  1. tocmai i-am aratat prietenei mele motivul pentru care maine nu pot da cu aspiratorul si alte treburi adiacente. multumesc Marian, multumesc Cristina

      • Deci eu radeam, ma amuzam …si apoi m-a lovit: MAINE E SARBATOARE …Si imi faceam planuri mari :))

        P.S. Bine ca am scapat si de data asta :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *