6

Azi furi un ou, mâine devii gangster

Cine a zis că Țiriac, Năstase, Nadia și Hagi îs imaginea noastră-n lume s-o prostit. Avem o roabă de valori cărora le dăm cu bobârnacul ori de câte ori avem ocazia, fără nicio remușcare. Am fost niște impertineți când n-am apreciat O-Zone. La fel am făcut și cu Cheeky Girls.

Acu’ repetăm istoria cu Guță și Inna. Defapt ultimii doi sunt în prezent atât de apreciați de francezi și restul lumii, încât ar trebui să întâmpinăm turiștii la porțile Grădinii Carpatiene cu “Guță și Inna”, nu cu pâine și sare, cum avem prostul obicei. Madmuazel Udrea, uite o propunere bună!

De câteva zile însă trebuie să fim recunoascători din nou anorexicelor obraznice, că iar au pus România pe prima pagină a tabloidelor. Alea care împreună cu mama lor, Cheeky Mama, s-au hotărât să părărească multiculturalul Cluj și să plece în Regatul Unit, Marea Britanie și Anglia.

Reconstituire:

Cheeky Mamma: - Tu fetelor, noi nu ne-am născut la locul potrivit. România nu este pregătită să primească ce avem noi de oferit. Zic să plecăm în Anglia unde eu o să fiu impresara voastră. O să vă fac cântărețe! Vreți?

Gabriela: - Daaaaaa! Vreaaaau! Da’ de ce trebuie să mergem în Anglia? Eu vreau în United Kingdom!

Monica: - Proasto! De ce să fac tot timpul cum vrei tu? Eu vreau să mergem în Marea Britanie!

După o vreme, prin 2002, au dat lovitura. Fetele au scos un hit de toată frumusețea numit “Cheeky Song (Touch My Bum)” care s-a vândut în 1,2 milioane de exemplare! Noi, fraierii, și cu cifrele astea în față, tot ne-am rușinat că suntem români. :) Acu’ zău, râdem și glumim, da’ ce au văzut străinii așa special în piesa asta încât să le umple de bani, tot n-am deslușit. Și clar nici voi. :)

Și cum creația aia muzicală a fost ca și cum un orb ar fi lovit centru tablei de darts, n-au mai fost capabile să scoată încă un hit și banii făcuți cu sudoarea b*cilor s-au dus dracu’ pe Lui Vitoane, Hermesuri etc. O vreme chiar au primit pachet de la bunica lor din Cluj, pe Wizz Air. Astfel mama lor le-a trimis la produs/făcut bani. Și faimă.

Gabriela fiind cu câteva secunde mai mare ca Monica, a primit de la divinitate și un neuron în plus. Putând face sinapsă, a reușit să-l salute pe Lembit Opik, politicianul al cărui nume mintea mea bolnavă l-a asociat tot timpul cu “ombilic”. Nimeni nu știe ce i-a zis apoi, dar s-a îndrăgostit de ea și i-a împărțit bani și faimă cât pentru toate trei. Dar, vorba aia, jmecheria s-a terminat și Ombilic n-a mai primit niciun mandat și implicit nicio Gabrielă. Așa-s pițipoancele de pe la noi. Pleacă odată cu banii.

Acum, de câteva zile toate mediile vuiesc c-au prins-o la furat. Pe Gabriela. A luat fata ceva haleală de vreo 40 de lire și-a trecut pe lângă casierie, fără să plătească. Și pentru că ăia au oameni de pază care nu depășesc 90 de ani, ca la noi, au fugit după ea și au prins-o. Mă-sa, Cheeky Mamma, o ieși la presă să-i dea peste bot și-o zâs că fata ei n-o furat! Gabi învață cum îi să fii gangster pentru că va juca într-un film în care-i nevastă de interlop! În plus ea o furat și de plictiseală așa… zice mami. Doară nu toți mergem la furat când ne plictisim? Chiar dacă avem bani! :)

Apăi tu Cheeky Mamma, dă-o-n brusture de treabă! Dacă o să joace-n film ca nevastă de interlop nu-i gangster și nici nu trebuie să știe a fura, ci să taie capate! Plus că din câte am văzut io prin filme, fetele astea o iau la fund. În ambele sensuri. :D Da’ io tot nu cred că va fi actriță în filmul ăsta. Și dacă totuși, planetele se aliniază și se va întâmpla, personajul ei nu va trebui să zică mai mult de: Aaaa! Ahhhhh! YES!!! Right there! You’r so cheecky!

No, și totuși, de ce-o scăpat numa’ cu un avertisment?

6 Comments

  1. pentru ca sareau ambasadorii Angliei, cel al al United Kingdomului, chiar si cel al Marii Britanii si ii spurcau de discriminare pe criterii etnice, ca doar si ele sunt membre cu drepturi de UE

  2. Ba tu esti dus. Rid de-o juma de ora. Un neuron care face si sinapsa? Buna buna asta.Da oare nu compun ele coloana sonora pentru campania de branding a lu Nuti spaima constitutii’. Ha ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *