5

Azi la Camino se face muncă în folosul lui Matei

După o întâlnire matinală în care mi-am lămurit activitatea pentru următoarele zile, prinre telefoane şi mailuri care mi-au anulat sau devansat unele puncte din programul de astăzi, am poposit din nou în Camino. Voiam nepărat o cafea făcută aici şi-o priză pentru laptop şi de ce nu o păpica pregătită de Adi Hădean. Ştiam că azi face şi muncă în folosul lui Matei, aşa că am zis că-l prind la o poveste cu care să asezonez nişte paste. :)

Dar ŞOC! Ştiau şi colegii din presă! Aşa că programul omului s-ancărcat şi mai tare şi poveştile rămân pe altă dată. :)

Mare lucru clar n-aţi înţeles aşa că o să încerc să vă traduc. Adi şi-a propus să pregătească astăzi cam 100 de porţii de paste iar banii strânşi să-i doneze lui Matei. Nu e o campanie online sau offline, ci doar un gest pe care-l apreciez şi am decis să-l sprijin aproape instinctiv printr-o comandă la bar. :)

Rezultatul:

Binenţeles că n-am cuvinte pentru a descrie ce am mâncat. Încă încerc să disting aromele ingredientelor. Tot ce reţin e că Adi m-a obligat să las laptopul din mână şi le mănânc calde! :D Nota de plată pentru ce vedeţi în poză a fost 25 de lei, din care se scad costurile de producţie, iar restul de bani vor merge la Matei. Pastele vor fi pregătite aşa.

Din câte ştiu jumătate din target a fost atins şi spre surprinderea mea lumea e foarte receptivă şi comandă paste astăzi. Dacă vă grăbiţi poate mai prindeţi o porţie gătită de chiar de blogcătarul Hădean! Frate, nu ştiu ce le face, cum le face, dar mâncarea pe care o prepară el e altfel. :D Nu ca a mamei Hurducaş că pe ea n-o poate egala nimeni, să fie clar, dar miroase şi are un gust de pus în ramă!

Dacă ajungeţi aici trageţi grasu’ cu plete de mânecă. Sunt la masa din colţ, cum intraţi pe dreapta, lipit de priză. Accept orice digestiv pentru că porţia de paste a fost mai mare decât pot eu duce!

P.S. Cei care n-ajungeţi în Piaţa Muzeului, la Camino, dar vreţi să faceţi un gest pentru Matei care suferă de cancer de la 2 luni, acum are 11, aveţi la dispoziţie următoarele date:

Lei: RO75 RZBR 0000 0600 1002 0501 – Raiffeisen Bank, Agentia Apusului, titular SIMPALEAN ALINA
Euro: RO46 RZBR 0000 0600 1351 7388 – Raiffeisen Bank , Agentia Berceni , titular SIMPALEAN TRAIAN
SWIFT : RZBRROBU

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *