1

Bă, Tommy Lee Jones? Sunteţi incredibil de proşti

Proşti în sensul că nu gândiţi. Da, voi, ăştia care lucraţi în presă şi care aţi scris/pus botul la povestea cu Tommy Lee Jones. Puţin efort intelectual vă scotea în cale cel puţin 3-4 indicii care intră la categoria inadvertenţă.

1. Tommy-ul din Bucureşti nu aduce deloc a Tommy Lee Jones. Mai ales din profil.

Întâmplător văzusem un film cu Tommy cu o seară înainte să înceapă “nebunia”. Aveam destul de proaspătă imaginea lui în minte încât să nu-mi puşte deloc cu ce văd în pozele trase prin Bucureşti.

În plus nu trebuie să fii chior ca să-ţi dai seama că e plin de fond de ten pe faţă, atât de mult încât faţa lui să nu exprime nimic. Deci, prea mult machiaj pentru ce? Că nu era pe platou. De fapt nimeni nu ştia de ce a venit în România.

2. Fetele. Două no name-uri care au aterizat în stânga şi dreapta lui. Serios? Cine-s tinerele alea focoase de atârnă cu Chişu şi Tommy?

3. Dan Chişu? E prieten bun cu balcanicii, nu cu hollywoodienii. Mai degrabă aş crede faptul că vine Goran la o beţie în Bucureşti, decât the man in black.

4. De obicei când oamenii de genul ăsta vin în România, cancaniştii află înainte să aterizeze avionul la Bucureşti. Acum de ce s-a aflat după câteva zile?

După cum spuneam şi într-o discuţie pe Facebook, nu am dat atenţie subiectului, dar RealitateaTV insista ieri oră de oră cu bălăria asta de ştire şi m-am concentrat 5 minute. Aşa au apărut şi întrebările de mai sus.

Bine, a fost ieri de dimineaţă şi o mică dezbatere în redacţie pe marginea dilemelor mele şi aşa am ajuns la concluzia că ceva nu se pupă şi am zis că “ăla nu-i nici cu slujbe Tommy Lee Jones. Eu cred că-i ceva campanie. Poate vrea Chişu să le bage pe alea-n show-biz.”.

Deci, dacă bolovanii din presă aveau cele patru dileme nu ieşea nimic, nicio campanie. Dar pentru că ei înghit ca Zdreanţă… şi un blogger i-a făcut pe degete de cel puţin două ori. Memorabil e episodul ăsta.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *