1

Băi! Fiţi mai cretivi, ce mama dracului?!

Spamul. Acest lucru pe care nu-l poţi atinge, deşi-l vezi, dar care e prezent în viaţa fiecăruia dintre noi. În regim zilnic, de luni până duminică, 24 din 24, fără pauză. Până şi inimia face pauze! Spamul nu! E veşnic neobosit.

Unele mesaje din categoria asta sunt amuzante, altele enervante, altele îţi explică cum să-i pui şi ce să-i pui ca să-ţi crească mai mare, cum să faci bani pe net sau chiar spamuri care te anunţă că ţi-a lăsat, fix ţie!, ceva miliardar juma’ din împărăţie şi dacă nu răspunzi extraordinar de repede se duce dracu’ tot bănetu’ la altu’! Sau la Borcea, pentru viitoarea nuntă.

La toate alea de mai sus se adaugă spamurile comerciale care izvorăsc din înţelepciune marketingului preistoric şi alea de promovare al unui site sau blog. Acestea din urmă, ei bine, acestea din urmă pot fi extrem de infantile. Ca ăsta de mai jos pe care Betty Cartoon a online-ului clujean :D mi l-a foruardat:

de ce aceleaşi link-uri de 3 ori?? de 3 ori spamer?

Dacă metoda asta aduce trafic pe blog, vorba aia… io îmi dau block and report as spam! :D Hai bă, nu puteţi fi mai cretivi de atât? Ce, mesajele spam nu merită osteneală? Gândiţi-vă că fie a trecut sau nu de filtru, destinatarul depune efort! Fiecare click înseamnă pierdere de timp!

Poate cu click-ul ăla omul poate să schimbe lumea şi spamul îl împiedică să facă asta! Aşa că puţină creativitate nu strică. :D

One Comment

  1. Mno, chiar nu-mi pare rău că ţi-am trimis mesajul. Le-ai zis-o bine spam-erilor! Şi, cu ocazia asta, am aflat şi eu că-s “Betty Cartoon a online-ului clujean” ;-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *