5

Băi, nu-i mai creșteți cu E-uri! Că uite ce se-ntâmplă…

“Pe vremea mea femeile leșinau după Bon Jovi sau Depeche Mode… acum leșină după Justin Bieber. Asta nu-i normal…” a zis Gaben, un mare clasic băimărean, în viață.

În același ton, pe vremea mea, că-s mai tânăr puțin ca și antevorbitorul meu, fetele suspinau după Justin Timberlake care era la ‘N SYNC, Ricky Martin, Leonardo di Caprio sau autohtonul Liviu Vârciu de la L.A.

Dar na, că vremurile se schimbară și percepția asupra masculinității se schimbă. În 2011 fetele care nici n-au trecut pragul pubertății și-ar da virginitatea pentru un bilet la concertul lui Justin Bieber.

Domanelor și domnilor, din seria mă-ta știe ce faci tu pe net? vă prezint ceva ce place cam la 1875 de oameni:

Vorba aia. Probleme de lumea a 1-a. :)) Copiii lor sunt mai dereglați ca ai noștri! Sau așa e și la noi, în luma a 3-a? Io tot mai sper că-i la mișto. Dar tind să cred că Diana, care mi-a și livrat pontul, are dreptate când zice că-n patria telenovelelor fiecare trăiește o dramă, până și fata asta.

Când vor crește mari vor vrea să se facă PR-iste. Ăla ce-o apăra pe Britni să-mi storc creierii dacă-mi dau seama ce vrea să devină. Prezentator la Acasă TV?

5 Comments

  1. Şi biletul ăla din poza de profil e de la concertul lui Bieber? Că atunci ştim cu toţii de ce au dat like 1800 de persoane :)))

    • tu te distrezi în timp ce alţii trăiesc drama vieţii lor? ţţţ… ce oameni bă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *