11

Bărbatul, victima shopping-ului

Azi am dat ture după ture prin băcănia din coumnă, recte Polus. Am fost însoțit, sau mai bine zis am însoțit, două femei: mama venită în vizită și pretină-mea. Mno, cele mai importante femei din viața unui bărbat, cum să nu le fac hatârul?

În general nu mă plâng de shopping. Uneori parcă mă și relaxează, moment în care mă pipăi să-mi verific sexul.

Azi însă a fost cu totul și cu totul altă poveste. De la 16.00 la 22.00 ele au probat tot ce se putea proba. Ce-am făcut eu în timpul ăsta? Am luat atribuțiile cuierului, forma încă nu. Ilustrația de  mai jos, realizată prin bunăvoința lu’ mândră-mea, exemplifică:

Din stâlpul casei, bărbatul a devenit cuierul casei.

În timpul în care am fost sclava Isaura, am realizat că femeile și-au perfecționat tacticile folosite pentru a ne controla. De fapt noi suntem persuadați de femei la un nivel atât de înalt încât nu-l conștientizăm, lucru care mă face să  că cred că de fapt noi trăim în lumea lor, nu invers.

Yeap, aparențele înșeală. Nu ele trăiesc în lumea noastră. Acum ne putem panica.

 

11 Comments

  1. daca baietii astia sunt dezamagiti de tine,eu una sunt mandra de tine ca ai reusit sa faci fata acestui calvar tipic masculin…..si oricum fie vb intre noi…acest lucru il simt si io atunci cand ma duc doar insotitoare la shopping… asa ca oleee marihandro!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *