1

Bârfa, o nouă specie pe cale de dispariție

Nu știu ce Doamne feri au urmărit ăștia când au făcut rețelele sociale, dar sigur n-au luat în calcul că o să ne mâncăm timpul liber stând tot în fund, în fața monitorului. Și nici faptul că o să dăm cu capetele în stâlpii de pe stradă că în timp ce mergem suntem cu ochii-n telefoane să vedem care ce a mai updatat pe net!

Dacă de mâine n-am mai fi multitasking, adică n-am mai fi atât de potenți încât să mergem, să fumăm, să ascultăm muzică și să ne verificăm Facebook-u’ de pe telefon în același timp, lumea ar intra în colaps! Zuckerberg ar renunța la noua casă și ar fi prăsit iar de prietenă, Bono s-ar trezi că din nou face bani numai din cântat, Steve Jobs ar ieși din concediu medical și Jack Dorsey, fondatorul Twitter, s-ar apuca de ciripit pe bune, că și așa e pe pierdere. :D

Ideea e că am ajuns să socializăm în așa hal încât, pe lângă faptul că producem bani pentru noi sau pentru alții, nu mai avem ce ne spune când ne vedem face to face!

-          Să vezi, m-am cuplat cu X!

-          Știu, am văzut pe Facebook că ești într-o relație.

-          Da? No bine. No,  și merg azi la film cu el/ea.

-          Știu.

-          Știi? De unde?!

-          Ai confirmat pe Twitter că mergi la #movietweetmeet, după ce ți-ai dat check in la mall pe Forsquare.

-          Da’ tu nu ai cont pe Twitter!

-          Nici tu nu ți-ai blocat tweet-urile.

-          No, mă rog. Apropo de film, să vezi ce-o făcut un coleg! :D No, îl mai știi pe colegul ăla al meu ce-i sâsâit?

-         Sigur. L-o scuipat din greșeală pe șefu’ tău când io zis faza aia cu “it’s so fluffy i’m gonna die!”. Nu asta vrei să-mi zici? Am citit pe blog. Am dat like, n-ai văzut?

După o conversație de asta cu un amic pe care l-ai văzut acum 2 săptămâni, timp în care l-ai sunat o singură dată și asta ca să stabiliți unde vă vedeți, clar nu mai ai încredere în horoscop și vrăjitoare! :)) Dacă-s și ele cu ochii pe tine pe internet?

O să ajungem în faza în care o să ne programăm întâlnirile cu o lună înainte și din momentul în care am stabilit ziua, ora și locul, ne dezprietenim pe toate rețelele ca să avem și noi ce povesti live! :))

Altfel o să vorbim despre vreme, politică și religie și pentru prima dată-n viață o să-i mulțimim ăluia ce le-o inventat, că-s inepuizabile. :))

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *