2

Bârfeşte-ţi aproapele: Circuitul bârfei – schema

De când mă ştiu am fost înconjurat de bârfitori. N-am nimic împotriva celor care se ocupă cu sportul ăsta ocazional, ba chiar îmi place să atârn cu ei, pentru că da! recunosc a mia oară, îmi place să bârfesc. Pot fi cea mai bună prietenă a prietenei tale! :))

Şi totuşi am ceva cu ăia care şi-au făcut un job din a bârfi, cum ar fi tantiile din faţa blocului în care am crescut, dar asta e altă poveste pe care o voi ilustra cum se cuvine data viitoare când voi mai ajunge prin locurile natale.

Ideea articolului de faţă e alta. În facultate una dintre îndeletinicirile zilnice cu care asezonam cafelele era în mod evident bârfa. Care pe unde o mai dormit şi cu cine, cât de mult o băut şi cum va mânca numai zacuscă până la reumplerea cardului şi multe asemenea. Acuma, logic, plecam de la un adevăr, dar te miri pe la ce presupuneri ajungeam şi cât ai zice rialiti şou telefonul fără fir era deja instalat la domiciliu. Victima nu mai avea nici o scăpare.

La rândul meu am fost şi eu în centrul atenţiei, că cică aşa-i mersul, dar spre deosebire de alţi amărâţi, în mare parte ele, bârfele, deşi erau umflate cu steroizi, culmea, erau pozitive! Prin urmare nu aveam de ce să zic că nu ar fi adevărat, chiar dacă nu era! :)) Dar în momentul în care ceva naşpa despre mine se încetăţenea printre colegi încercam imediat să găsesc sursa ca să o iau la… rost. :D Mno… dar niciodată nu mi-a ieşit pasenţa şi aşa am decis că io-s bun ca şi jurnalist de investigaţie.

Spre umilinţa mea le-a ieşit altora de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj. O conhaţegancă de-a mea relocată în urbea dintre dealuri a reuşi să identifice circuitul bârfei în ograda din care face parte :)) :

Fără doar şi poate e o operă de artă şi trebuie apreciată la adevărata ei valoare! :)) Nu pot să nu observ că Hotea e sursa principală a tuturor răutăţilor. Deşi bărbaţii-s cei mai mari bârfitori evăr, pentru binele masculinităţii sper că sub numele ăla se ascunde o fată!

Sunt curios cât timp i-a luat autoarei să pună totul cap la cap şi dacă s-a gândit să-şi facă o afacere din asta. Pun pariu că şi alţii ar dori să afle sursa poveştilor a căror actori principali sunt! :))

Sursa pozei se va pune la cerea autorului.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *