1

Barman! O țuica libre! Începe TIFF 2012!

Aseară s-a întâmplat inevitabilul. A avut loc Gala de Decernare a Premiilor TIFF 2011, ediția a 10-a. Trofeul Transilvania din acest an a fost timis în Argentina, dar probabil știți deja detalii despre premii și premiați. La fel de bine precum știți detalii și despre petrecerea de închidere.

Încă îmi revin după ce o săptămâna am trăit sub presiune și m-am hrănit doar cu pizza peste tastatură, fără sos că înstinsul lui lua timp prețios pe care al preferat să-l dorm, și m-am hidratat cu ce a dat Domnu, dar preponderent cu apă că era cea mai aproape.

Astăzi e ziua aia în care toată lumea e plictisită, în care băieții de la logistică iau din birou toate cele care nu mai sunt de folos. Ziua în care mi-e groază că mâine revin la normal, dar cel mai important: e ziua în care nu ne-am certat pe prize și n-a zbierat nimeni că cineva face upload utopic pe TIFF TV și sugrumă teava de net! :P

Ar fi multe de zis, de scris și de văzut dar mai ales de plănuit pentru că de mâine începe TIFF 2012. :) Am reușit aseară să trag nește colorate, atât de la gală cât și de la closing party-ul din Continental, care am crezut că se va dărâma din cauza bass-ului celor de Șuie Paparude:

Și un bonus doamnelor și domnilor: 10 zile de TIFF 2011 într-un minut! Enjoy și faceți abstracție de mine în filmulețul ce urmează :)

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *