4

Bețivi, 10 minute fără Antena 1!

O minune va apărea deseară pe ecranale televizoarelor voastre. Că io n-am cablu. Mai exact între 19.00 – 19.10 Antena 1 va pierde startul cu Andreea Esca. Parcă de la la 19.00 începe Observatorul. Sau începea. Nici nu mai știu cum arată știrile Antena 1. Ultima dată când m-am uitat, mă oboseau, mai ales cu grafica.

Am deviat de la subiect. CNA a sancționat azi Antena 1 cu 10 minute de blank, în intervalul amintit, din cauză de show c*căcios care a difuzat imagini cu Emil Boc, nud, în vestiarul unei săli de sport. Ceva neobișnuit. Cine dracu se mai dezbracă la vestiar?!

Bine le-a făcut, dar se putea și mai bine. Dar hei! Bine că nu i-au dat 10 minute cu suspendare. Să vedem și partea plină a paharului. Păi nu? Dar ce facem cu celelalte televiziuni care au afișat aceeași goliciune? Principiul taie răul de la rădăcină nu se aplică cu succes și în media.

Între timp, unii juisează. Să fie într-un ceas bun. Am uitat vremurile când survolam Izvoraniul și transmiteam divorțuri în direct, din intimitatea subiecților.

Un fel de râde ciob de oală spartă. Și nici acum nu excelăm la titluri. Serios? Bețivi cu ghilimele? I don’t care! Tot bețivi e!

Nu era mai potrivit ca ăla de mai sus să fie ceva de genul: Bețivi, 10 minute fără Antena 1!

În timp ce unii zic că emisiunea aia prezentată de Dan Curpatos ar trebui rasă de pe fața pământului pentru că nu face cinste nimănui. Eu nu-s chiar așa drastic, deși oamenii nu-s chiar departe de adevăr.

În alte civilizații, superioare nouă, el și toată echipa lui ar fi aplicat acum la Rosal. Câteodată mi-e rușine să zic că-s jurnalist. Din 13 februarie sunt într-o continuă câteodată. Mulțumesc Antena 1, Capatos & Co.

4 Comments

  1. E extrem de puţin 10 minute. E adevărat, mă bucur că au primit amenda şi sancţiunea cu blank (amenda nu cred că afectează prea tare, dar blank-ul…da), însă cred că ar fi fost corect să le dea suspendarea emisiei macar cu echivalentul timpului in care fundul lui Boc a aparut pe TV. Adică vreo oră…Nu am văzut emisiunea, dar am înţeles că aproape toată emisiunea a apărut înregistrarea respectivă.

    • Nici eu nu am văzut, dar acelaşi lucru l-am auzit şi eu vis s vis de difuzarea imaginilor. Acum că ne convine, că nu ne convine atitudinea CNA, e altă treabă. Conducerea postului ar fi trebui să ia măsuri înaintea CNA. Nici acum nu-i târziu, dar nu cred că se va întâmpla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *