2

Born to spoof

În speranţa că toată lumea a auzit despre competiţia Grand Spoof organizată de IQads.ro, o să trec direct la subiect, fără introducere şi alte cele.

Aşadar, aseară s-a încheiat concursul de anul acesta, la care au participat un număr consistent de creaţii, care dacă mă întrebaţi pe mine au fost cam ca apa: insipide, inodore, incolore. Cele care încearcă să o parodieze pe Inna mă lasă rece din start pentru că văd că e la modă să nu-ţi placă de Inna, altfel nu eşti cool. La fel ca şi în cazul Roşia Montană, dacă nu eşti împotriva eşti naşpalău. Eşti şi mai cool dacă mergi la Fân Fest. Chiar dacă scopurile tale sunt altele. Revenind la Grand Spoof 2011, am impresia că lumea n-a prea înţeles ce are de făcut.

No, în fine, ediţia 2011 a Grand Spoof 2011 a fost câştigată de clujeni! Şi-au adjudecat voturile pe online. Şi asta nu poate decât să mă bucure, pentru că suntem din ce în ce mai prezenţi pe plan naţional, cu precădere pentru creativitate şi implicare. Ideea de la care s-a plecat e bună, degeaba există voci care-s intrigate de simplitatea abordării. Şi Mircea Badea face la fel, arată realitatea cu degetul şi vă place asta.

Nu-mi mai rămâne decât să-i felicit şi să le amintesc că trebuie să berim una pentru asta! :) Să vizionăm ce au produs:

Şi cum o producţie mişto e nu e producţie mişto fără un meiching of, doamnelor şi domnilor, avem şi aşa ceva:

Mai rămâne să-l vedem proiectat la ADfel! :P Despre cum au primit protagoniştii vestea puteţi lectura aici.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *