2

Bosquito bă! Nu mosquito!

Nu mai rețin în ce împrejurare am povestit despre vocalul de la Bosquito, dacă mai țineți minte formația, dar știu foarte sigur că discuția fost recentă. Și ar trebui să-i țineți minte pe Bosquito! Ar fi impardonabil să întrebați cine-s? din moment ce vă rupeți la toate nunțile pe piesele lor, nunți unde mai și agăți pe două mâini în taină s-au întâlnit!

No, să revenim. Am aflat atunci, în discuția aia de care vorbeam câteva rânduri mai sus, că tipul ce cântă cu gura, Radu Almășan parcă, e roacher și rocuiește ci niște băieți de face găina piele de om! Nu alta!

Ideea e că după 7 (șapte!!!) ani Bosquito revin cu o piesă care am înțeles că se numește “Când îngerii pleacă”,și care parcă-i de dor și jale după cum pot să-mi dau eu seama atât din titlu cât și din fundalul video-ul de mai jos:

Nu am scris articolașul ăsta pentru vă sesiza că ce urmează, ci faptul că după 7 ani, timp în care n-am mai auzit nimic de ei, Bosquito vor să se audă iar în boxele radiourilor. Lucru cam greuț în 2011.

Cred că singurele radiouri care vor difuza piesa vor fi Europa FM, Magic FM – deși aici e cam incomodă lansarea, imediat intră pe playlist de iarnă – și nu cred că mă aventurez dacă nominalizez și Radio România Actualități, aici îi găsim și acum în playlist cu piesele vechi!

Cele 14.000 de vizualizări strânse până acum la clipul din august, când au cântat pentru prima dată piesa în Garajul Europa FM, mă fac să spun că va fi o revenire timidă. Sau mă rog, poate că nu-și doresc ei altceva. :)

Știți ce făceam acum 7 ani? Tocmai făcusem 18 ani! :D Iar m-apucă melancolia că am îmbătrânit…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *