1

Butonul de biserică

De muult n-am mai avut parte de un guest post! :D Dar azi s-a rupt lanțul blestemului! Ioana Botezan, fosta mea colegă de la Radio Impuls, și-a adjudecat spațiu de text acilea! Lectură plăcută! :D

Ce-i ăsta? E un buton! Ce- i ăsta?! Ți-am mai spus: e un buton!!! De ce faci asta?!?! Ce nu înțelegi???

Azi mi-a venit o idee blondă așteptând 30-ul vieții în magazinul de telefoane de pe Memo (erau – 4 grade de dimineată, autobuzul venea în 7 minute, a trebuit sa intru).

Îmi trebuia o husă pentru ChaCha-ul meu pe care îl țin dezbrăcat fără rușine de luni de zile, asa ca am intrat. Era coadă. Foarte rar stau la coadă. Mă plimb pe la vitrine.

Chiar dacă urechile îmi erau amorțite de frig auzeam răspunsurile pline de răbdare ale shop assistant-ului pentru fiecare client când… dimineața s-a încalzit, căștile mi-au picat și râsul m-a bufnit:

- „Auzâț’ cum să pun măgăoaia să tacă când intru in biserică?!?! Că tot atunci sună…

- … Apăsați butonul roșu…nu mult, numa’ un pic și se pune pe silent… Baba se chinuie să-și pună măgăoaia pe silent. Evident reușește să dea turn-off.

- Nuuuu, nu așa! Numa’ un pic…

Și atunci creierul mi-a trimis sms. Așa cum noi avem buton de Facebook pe mobil de ce vintage people nu au telefon cu buton de biserică?! Intri în biserica… apeși butonul. Ieși din biserică… apeși butonul.

Au atât de mult timp să pună întrebări stupide și să se uite după fluturi. De ce să nu le simplificăm viața?!?

Funcțiile Check-in și Places rămân pe același model: Share all de la bloc prin viu grai.

Peace and love, Blonda Radioului. :D

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *