4

Când aberaţiile devin realitate, şi jurnalistele românce-s abuzate la nivel înalt

În fiecare dimineaţă, la noi la radio, cum de altfel cred că se întâmplă în fiecare instituţie de presă, se face câte o şedinţă de redacţie care constă în împărţirea subiectelor din ziua respectivă.

La final, până se goleşte redacţia şi pleacă care pe unde să culeagă informaţii despre ce i-a revenit, se discută bălării cu scopul clar de a ne destinde, că şi noi suntem oameni. :D

În dimineaţa asta, evident, am miştocărit pe seama amărâtului ăluia de la Fondul Monetar Internaţional, naşul legal al timpurilor noastre, care fu arestat după ce judecătorul a ignorat cauţiunea de 2 milioane dolares, care ar fi intrat în visteriile SUA.

Şi cum fetele, nu neapărat cameriste, ci şi jurnaliste, au prins curaj şi au sărit că au fost agresate de Dominic don Huan Stros-CanCan, aberam ipotetic pe seama unei posibile jurnaliste de etnie română care să clameze că şi ea a fost lezată cu avansuri de astea, stilate.

Şi ce să vezi drăcia dracu? :)) Mai pe după masă aşa, ceea ce avansam prin absurd de dimineaţă, a devenit realitate! :)) Adevărul.ro a tras un exclusiv de toată audienţa în care jurnalista româncă vorbitoare de fronse, Laura Chiriac, se confesează în legătură cu experienţele trăite pe la conferinţe şi dineuri alături de Domenique Strauss-Kahn:

Articolul integral aici, unde veţi afla cu stupoare că şi alde Sarkozi a abuzat de farmecele din dotarea sa de pitic francofon, pentru a-i intra în graţii sus numitei.

Ce deducem din povestea de astăzi? Adică care-i morala? Că presa din România e al dracu’ de previzibilă şi nu-i de mirare că politicul o joacă ca pe o… cameristă naivă, prin hotelurile de n+1 stele.

 

4 Comments

  1. Nu inteleg ce e atata stres si cu DSK….doar si la mine s-a dat si nu am zis nimic sa nu ii afectez cumva campania :))

  2. bine ma, dora ai zis la inceputu’ articolului ca oameni sunteti toti … jurnalistii romania … io completez si nu numai :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *