1

Când te doare like-ul…

…realizezi că timpii alocați activităților banale se dublează.

Dacă atunci când nu te doare like-ul îți ia 5 minute să te îmbraci, cu durerea-n el îți va lua vreo 10. Sau 15 dacă-l forțezi.

Un banal nasture la blugi se opune precum regimul Coreei de Nord. La fel face și cel de la manșeta cămășii. Nu poți căra bolovanii să-i pui la roata mașinii parcată-n pantă. Adică poți, dar te va costa niște semnale de durere trimise la creier. În caz că-l ai.

Când te toate like-ul, logic e să mergi să vezi ce-i cu el. Logic ar fi să ai și o explicație plauzibilă în fața medicului ortoped când te întreabă ce-ai pățit. Dar tu ai o explicație în variantă comrpimată din care rezultă că gravitația-i o curvă. Dacă erai pe lună, like-ul tău era-n regulă.

Când te doare like-ul ți-e greu să duci la bun sfârșit toate activitățile banale. Cum ar fi scrisul la calculator/pe blog.

Însă de fiecare dată când durerea se amplifică îți aduci aminte cum ai ajuns în situația asta. În cazul meu se perindă prin fața ochilor un peisaj răvășitor privit de pe prispa Cabanei Moților, țuica care-i țuică și oamenii care-s mai mult decât oameni faini.

Bună, sunt Marian Hurducaș și mi-am luxat like-ul aka degetul mare. Se mai întâmplă.

dupa wwparty

Cum? Ei bine, să zicem că pe principiul “ori la bal, ori la spital” un (#www)party reușit se termină cu un check in pe Foursquare la Clinica de Ortopedie și cu niște lecții învățate.

Cred că va deveni o tradiție. #wwwparty, nu luxarea like-ului!

#wwwparty este un eveniment susținut de Cabana Moților, prin magazinul de bunătăți “cămara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumânărilorUrsusDomeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

One Comment

  1. Pingback: | Sorin Grumazescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *