1

Cântăreț jumulit, imn asemenea. EBA intervine!

Nu intenționam să scriu despre subiectul pe care-l tăbăcește toată lumea astăzi, și anume meciurilor de aseară, că au fost trei: dintre România și Franța, dintre gazon și fotbaliști, dintre Marcel Pavel și Andrei Mureșanu. Nu ințenționam dar am sesizat ceva ce e de împărtășit. Plus că cică dă bine la SEO. :D

Știti bancul ăla cu atentatul eșuat?

Cica in Caracal in fata unui bloc cu 10 etaje, un oltean cosea linistit iarba… hrrrsssht… hrrrsssht… Deodata apare in zbor un deltaplan, care purtat de o pala de vand se izbeste de bloc pe la etajul 6-7 si se prabuseste in fata lui. Zice olteanul, scarbit : ” Tara de c*cat , atentate de c*cat !” via bancuri.jocurimini.ro

În același ton, despre ce s-a întâmplat aseară putem spune că așa nație, așa gazon și așa cântăreț jumulit de păr și IQ, așa imn jumulit de versuri.

EBA, că nu s-a putut abține, a fost deșteaptă ca de obicei și și-a dat cu părerea pe Twitter despre porcăria aia de declarație și totodată scuză a lui Marcel Pavel:

Bun, Marcel Pavel a sfeclit-o și acum face, ironic zic, peri albi :D. Dar se pare că fata lui tata a uitat că nici tata nu știa versurile imnului într-o vreme. Să ne reamintim, deci:

Oare a fost folosită de Realitatea TV secvența asta? Dacă nu și dacă o va folosi să-i mulțumească lui Cătălin, că el mi-a pus-o și mie sub nas. :)

Știți cum e asta? Vorba mamei mele: râde ciob de oală spartă. :P

One Comment

  1. O singura corectura: dsoara Eba trebuia sa scrie corect pe twitter, si anume #cumcomentezi – nu cum a scris ea in necunostinta de cauza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *