2

Cât mai costă un LIKE în zilele noastre

Bunul mei prieten şi totodată fostul meu coleg de facultate, Ştefan, despre care am mai vorbit aci pe blog, şi cu care am fost în august la o nuntă în Râmicu Vâlcea, s-a îndatorat la mine cu 50 de lei. Pentru că dacă nu o făcea pleca autobuzul fără el şi voi nu mai vedeaţi la TV un prolific reality show care vă place conform audienţelor. Nu pentru că n-avea el bani, că are, ci pentru că n-aveau autobuzele POS prin care el să-şi vâre cardul bancar. Deci, pe scrut, a ajuns la mâna mea. Iar.

Mna şi cu timpul am uitat de fapta bună pe care am săvârşit-o şi nu mi-am considerat bugetul prejudiciat. Dar el n-a uitat şi acum o lună când a venit în Cluj m-a sunat să bem o ceva şi să-mi bucure bucuria că ce prieten fain am care n-a uitat de mine şi de obligaţiile pe care le are. Dar din nou din cauza de card, suma n-a fost returnată. Am zis că bine bă, lasă, altă dată. Noi să fim sănătoşi că datoriile vin singure.

În dimineaţa asta, la primele ore ale ei de după miezul nopţii, Ştefan mă abordează pe chat-ul de la Facebook, într-un moment de restrişte financiară în casa Hurducaş. Pe scurt s-a produs o extorsiune a bugetului, din care eu şi mândră-mea n-am putut dormi în pat.

Înainte de vă apuca de lecturat dialogul, reţineţi că Ştefan nu dă share şi like-uri pe Facebook la comandă. Adică dacă-i spun dă bă LIKE articolului meu, el va spune politicos, printre injurii, ca nu va da. În timpul discuţiei inteligente mi-am amintit aspectul ăsta şi l-am trollat puţin aşa. :D Sper să puteţi citi că l-am lăsat aşa pentru autenticitatea discuţiilor stupide pe care le purtăm când şi când:

Legendă: lamer vine de la englezescul lame

El: culcateba!

Eu: nuvreauba. adicavreau, darnupot.

El: lamerule, samidaiinp*lameaconultausatitrimitbaniiaia. damiunmesajcuiel.

Eu: vaima, cemisto. amsiuitat.

El: noatuncinumida. :))

Eu: lasacaitidautibidraga.

El: :)))) lasacanuenevoieneaparat.

Eu: lasacaarfilamine. daunlikeaici [insert pagină].

El: nufacdastea. carevareclamatiuniipecceilanti, sisuntetileimi cavorbitideaceleasilucruri, iootidaautiedacavrei50delei, alCevanimic.

Eu: binebalikeuleracasauitdedobanda.

El: numaaintereseaza, amunprietencelucreazalaproovident. mairaudeatatnupoatefi. haipacaintriindirectmintenas.

Eu: bineatuncicate10%dobandapeluna.

El: estinesimtit. decatatat. salutarecareeste.

Eu: justbusiness. :)) nimicpersonal.

Şi a ieşit de pe chat. Bă Ştefan, am glumit. De fapt e 5%. :D

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *