0

Ce dracu’ căuta Diaconescu acolo?

Am ascultat cu interes spatele conferinţa de presă susţinută de Victor Ponta vis a vis de Oltchim şi ţeapa lui Dan Diconescu care se întrevede din ce în ce mai bine. Ţinta ei:

Fundul Statului Român. Ca să nu zic curul.

Tot ce am auzit mă lasă rece. Nicio explicaţie nu mi-a răspuns la întrebările pe care mi le pun de când am aflat că DD participă la licitaţie, cot la cot cu industriaşul Ştefan Vuza.

Ce dracu’ căuta Dan Cristian Diaconescu acolo? Cum de a fost el acceptat la masa ofertanţilor? Porcărelele lui şi datoriile pe care le are sunt necunoscute responsabilior cu privatizarea? Ăia au stat închişi în cutii de plumb ca să nu aibă contact cu lumea? Şi să fie aşa, nu există oameni care să scormonească pentru a se asigura de potenţa financiară şi intenţiile unui ofertant?

“Datorită” profesioniştilor din comisia aia, privatizarea se mai amână puţin că tare mă îndoiesc că Dan Diaconescu Direct va semna vreo fiţuică care are legătură cu Oltchim. După 22 de ani, în puii mei, încă mai avem parte de privatizări cu cântec de jale şi mâţe moarte aruncate dintr-o curte-ntr-alta!

Deci, revenind, de ce a fost luat otevistul în calcul la licitaţie?

foto via

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *