7

Ce-i ăla “Spiritul Crăciunului”

Cineva-mi spunea că în marketing Crăciunul începe imediat după ce se termină Sărbărorile de iarnă. Are dreptate. Teoria e mai radicală decât a mea care zicea până recent că Sărbătorile de iarnă încep după cele de Paști. O accept așa radicală cum e.

Și pentru că Dumnezeul marketingul e în tot și-n toate nu poți să nu te întrebi ce mai înseamnă sărbătorile astea care atunci când eram mici erau punctele de fierbere ale anului. Eu declar public că nu știu ce-i ăla spiritul Crăciunului. Sau mă rog, n-am știut. Că între timp m-am auto luminat, o să vedeți.

O vreme am fost convins că spiritul Crăciunului a fost perioada aia până am aflat care-i șpilu cu Moș Crăciun. Asta a fost valabilă până ieri când m-am gândit profund la problemă preț de-un drum de la job până acasă. Chiar dacă sunt un fel de Grinch, o dată trecut pragul casei m-am gândit să bag instalațiile-n priză și m-am grăbit să-mi pun planul în aplicare, decât că ele au fost strânse. La fel și bradul.

Așa că la întrebarea “ce-i ăla spirit de Crăciun?” răspunul e: Spiritul Crăciunului e atunci când vrei să bagi instalația-n priză și realizezi că ai despobodit bradu. Long face now.

7 Comments

  1. Mersi pt articolul care l-ai scris….daca nu il citeam nu cred ca imi dadeam seama ca bradu a fost strans :))…Cum se simte Spiritu asta !!!

  2. Mersi pt articolul care l-ai scris….daca nu il citeam nu cred ca imi dadeam seama ca bradu chiar a fost strans si la mine :))…Cum se simte Spiritu asta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *