5

Ce ne dă Google-ul nouă? Lapte, brânză, divorț, ouă..

Io nu știu cum sunteți voi, dar eu am prins vremea când se făceau fișe la biblioteca școlii. Când nu găseam ceva, băgam o tură până la biblio, luam cartea care-mi putea elucida nelămurirea și tanti bibliotecara trecea pe fișă tot, în afară de grupa sanguină, ca să știe cu cine și când are de a face.

Cel mai chinuitor era să respect dead line-ul pentru returnarea volumului. Nu puteam să mă țin de el și pace bună! Veșnic eram pe lista racheților de bibliotecă, adică ăia ce o venerau pe bibliotecară și care la fiecare sfârșit de semestru mă făceau de mândra minune când îmi strigau numele în fața clasei. Și adăugau amenințări în care se menționa careul! Ăștia mai de-o samă cu explozia de la Cernobîl știți ce vorbesc. :D

Apoi a venit tehnica din spate. Internetul s-a făcut mare și a dat pe de lăturile Americii și a ajuns la noi. Așa am descoperit Google despre care am aflat instant că nu ai nevoie de fișă ca la bibliotecă! Găseam tot ce voiam, eram de-a dreptul fascinat de cum găsește el orice informație! Și apoi a devenit rutină.

În scurt timp nimic nu mă mai mira. Tot ce dorea neuronul tău avid de cunoaștere se găsea pe Google: de la referate până la licențe sau doctorate! :D Acum zilnic îl folosesc și pentru orice nimic dau search, încât am tras concluzia că pe cât m-am deșteptat, pe atât m-am prostit că nu mai îs sigur pe mine de nimica!

Din nu știu ce motiv, în a 3-a zi de Paște, am căutat combinația “motive d…”. N-am nicio explicație pentru asta, decât că mă trezesc adesea gândindu-mă la una și tâstând alta.

Și ce mi-a sugerat mie Google-ul, așa, din capul locului, când am căutat sus menționata combinație? Ete asta :)) :

V-aș ruga să nu fiți superficiali și să observați ce-i pe ultimul loc! :)) Acum parcă se leagă unele, cum ar fi, timpul de hotărâre al Monicăi încă-Columbeanu de a băga la divorț sau faptul că și Gigi Becali a folosit cel puțin o dată internetul în scopuri spirituale.

Mare-i grădina ta, Google! :))

5 Comments

  1. Daca unii n-au motive de rugaciune sau divort, le cauta…pe Google. Ce Domnul a unit omul nu poate desface…dar poate Google!

  2. E uimitor cum lipseşte din listă motive de… sex. No, deci, romnul ar trebui să treacă la fapte măreţe.

  3. Ma, sincer ma asteptam la ceva cu sinucideri, alea alea. Daca incerci o cautare dupa “vrei” , … sugestiile oferite de google sunt cumva previzibile :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *