11

Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui stelist sau dinamovist

Dacă știți pe cineva care urăște mai mult ca mine hainele sport, să mi-l arătați că-i dau LIKE și Add as friend. Nu știu de ce, dar maxim mă pot îmbrăca casual, de aici și aversiunea mea față de anotimpul vara care poate fi al naibi de chinuitor dacă ești fan pantofi și cămăși, cu mânecă lungă, nu scurtă.

Bine, io-s o curiozitatea a breslei jurnaliste și de ce nu, și a celei blogosferice. Majoritatea colegilor mei sunt beoemi, hipsteri sau sportivi cu burtă, adică se îmbracă ca și sportivii dar nu arată ca ei. Cum de altfel nici eu nu arăt, dar mă rog, ideea nu e să facem mișto de șuncile mele. Că-s sensibil când vine vorba de ele.

Când am plecat la Roșia Montană, o fost musai să-mi iau pantofi sport cu mine, cel puțin 2 perechi. Una o aveam, deși arată mai mult a pantofi casual, decât a pantofi sport. Pe lângă asta și o pereche de pantaloni scurți, că nici de ăia nu prea port. No, zis și făcut. Hai să-mi iau cele de trebuință să fiu în rând cu lumea din jurul meu. Și mă apuc de luat magazinele la picior, cu gândul că iau ce-mi pică la mână că și așa nu o să mai port veci articolele respective, și gata, merg acasă.

Dar cum socoteala de acasă nu e ca aia din mall, am pierdut jumătate din viață și 40 de fire de păr negru negru ca abanosul s-au transformat în fire de păr alb, căutând ceva care practic nu exista. Nici după 3 ore eu încă nu-mi găsisem articole sport! Târziu, tare târziu mi-am dat seama că nici nu am cum să găsesc ceva mișto, pentru că nu-i așa? mie nu-mi plac articolele sport nici dacă mi le croiește Inna!

Habar n-aveți ce oribilități am întâmpinat în periplul meu shoppinguist! Bleah! Printre ele, demne de menționat sunt 3 perechi de adidași, brănduiți cu siglele și numele unor echipe de fotbal din liga 1 de pe la noi. Guess who? vorba cântărețului.

Tadaaaaaa!

Adidas Steaua - varianta piele întoarsă maronie la incredibiul preț de 99 lei

asta cu Dinamo l-am pus aici, la mijloc, ca să fac o aroganță :D

Adidas Steaua - varianta coțofană-cocalar sclipicioasă, tot la 99 lei

Probabil astea sunt articole care nu trebuie să lipsească din garderoba unui ultras adevărăcios. Altfel, n-are logică. De ce Doamne iartă-mă aș vrea să port așa ceva? De ce? Și să dau pe ei și 99 de lei!

Aaaaa! Deci stai! Când mergem la meciuri și ne luăm la pari, adidasul ăsta ștanțat cu sigla echipei pentru care dai și primești la coaste, rămâne imprimat pe fățăul amărâtului! Asta e, nu?

Și da, la Leonardo erau, locul care s-a tranformat într-un bazar ambulant plin de chinezării și… suporterii de astea. Huooo!

P.S. Vreau doar să vă reamintesc că U Cluj și CFR îs pe primul loc. :D

11 Comments

  1. eu inca mai am pe telefon poza cu ei :)) i-am vazut anul trecut. Atunci erau numai cu steaua si mi-am permis sa rad. Acum ca am vazut si cu dinamo parca nu-mi mai vine…

  2. si ce are ca is cfr si u cluj pe primele locuri…ele raman doua echipa de kkt….nu inseamna nimik in fotbalul romanesc!

  3. Niciodata nu mi-a placut Leonardo. Acum am inca un motiv in plus. Daca cei cu Dinamo imprimat pe ei nu aveau acel logo, as fi putut spune ca sunt niste adidasi frumusei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *