6

Ce poate face un pitic american dibace?

Nu am devenit încă suporter U Cluj, dar risc să mă contaminez. Oricum îs cel mai mare fan al “culorilor” alb şi negru de când mă ştiu, deci primul pas e deja făcut. Plus că sunt în elementul meu de confort, pentru că de azi pentru încă câteva zile, Clujul, va purta culorile astea cât mai la vedere aşa… citez: “să moară frânarii de ciudă şi invidie!” :))

Când s-a întâmplat victoria, eram într-o şedinţă, că io ador foarte mult aceste adunări. Sunt şedinţofil. No.. şi eram cu un ochi pe twitter. Am luat la cunoştinţă că s-a adus cupa între dealuri, precum am citit şi despre coşul lui Tyler Morris că a fost cel mai tare şi cel mai haliudian posibil., dat în ultima secundă de meci, din propria jumătate de teren! Pfuaaai!

Deja mă mânca touchscreen-ul de la atâta curiozitate! :D Am rezistat o jumătate de oră şi l-am vizionat în autobuz, între pensionari. După ce m-am uitat la secvenţă, nu am prea fost ortodox în exprimarea uimirii. :D

Şi acum o secvenţă din finalul transmisiei de la Radio Cluj.Verificaţi-vă volumul din boxe înainte de play. Spre binele vostru ar fi bine să fie aproape de minim. :)) Click:

Final “U Mobitelco BT Cluj – CSU Ploieşti” @ Radio Cluj

Mno… îs fan alb-negru, garderoba o confirmă, ştiu deja un jucător, am scris două posturi despre Universitatea Cluj, stau zilnic între fani declaraţi U, care astăzi sunt răguşiţi, deci sunt pe drumul cel bun. :))

 

6 Comments

  1. Nu mai ai mult Mariane. Si eu am facut toate alea care le-a facut Ciulea si am sarit in teren, peste ‘colegii’ din presa cu avant din ultimu rand :)))

    • no, ai stricat tăt! acum colegii din presa rememorează momentul în care ai sărit peste ei, nu momentul de bucurie maximă. femei femei…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *