6

Ce poți face 7 ore în mall-ul din comună

Astăzi mi-am bătut recordul personal de stat în mall. Polus Center mall. Apoximativ 7 ore! Timp în care am ieșit afară, dar dacă se putea fuma înăuntru, clar nu ieșeam. Și cel mai important: n-am făcut cumpărături! :D

Am desfășurat ultima acțiune din campania Nepoți de Crăciun, aia în care am strâns efectiv alimentele pentru bunicii care frecventează centrele de zi din Cluj-Napoca.

Totul a început la ora 13.00 cu un momnet artistic, Cristi Gog ne poate spune exact cine-i “trupa”. În partea dreaptă oamenii ăștia, printre care și eu, ne echipam: tricou, fes de sezon și pungi. Multe pungi! :)

S-au cântat colinde și nu numai, ceea ce a strâns lumea în jurul nostru și i-a adus la cunoștință că e rost de fapte bune, așa ca de Crăciun.

Între timp ne-am împrăștiat strategic ca să cucerim măcar ventriculul, dacă nu toată inima hoardelor de participanți la shoppingul sezonier, care a umplut tot ce se putea umple la un mall, începând cu parcarea.

Poezia fiecăruia, că fiecare am avut un text persuasiv de campanie :D , a rezultat:

După care a urmat sortarea și facerea pachetelor:

Care au fost aranjate în 2 dubițe, aceleași cu care se vor și transporta la centrele de zi pentru bunici. Sunt 200 de pachete. Pe numărate! Anul trecut au fost 100 și din câte-mi amintesc eu, parcă erau și mai mici. :) Deci victorie tovarăși!

Aici s-au făcut deja 7 ore și în consecinţă am plecat acasă. :) Dar nu cu orice sau oricine! Cu un nene taximetrist îmbrăcat la costum și cravată fix ca-n The Transporter, doar mănușile de piele-i lipseau, care mi-a dat o carte de vizită și restul până la ultimul ban! Partea cu restul se obișnuiește la Cluj, dar aia cu costumul… nu.

Da! A fost o duminică mai aparte și deloc obișnuită. :) Nici nu-mi imaginam un altfel de weekend înainte de Crăciun! :P Mulțumesc colegilor de tricou, pungă și fes pentru asta. Plecăciuni clujenilor pentru altruismul de care au dat dovadă!

Aaaa! Era să uit… mândră-mea și-a scos paltonul alb de la curățătorie și în 30 de minute a fost mai negru decât atunci când l-a băgat la reabilitare. L-am frecat de pragul taxiului. În noapte asta mă voi ruga ca Moș Crăciun să facă cumva să nu fi fost ulei prin locurile de contact că altfel mă așteaptă un 2012 amar. Doamne ajută!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *